Davutoğlu, Telefonda Kılıçdaroğlu'na Torununu Göstermiş - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Telefonda Kılıçdaroğlu'na Torununu Göstermiş

30 Ağustos törenine katılan Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında geçen sıcak diyalogda, Davutoğlu'nun CHP liderine torununu gösterdiği ortaya çıktı.

31.08.2015 10:34  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Davutoğlu, 30 Ağustos törenlerinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile verdiği görüntülerin hikayesini anlattı.

"TORUNUMUN RESMİNİ GÖSTERDİM"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 30 Ağustos törenlerinde CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile verdiği görüntülerin sorulması üzerine şunları kaydetti:

"Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu ile bu müzakereler esnasında, akşam yemeği esnasında evden, torunlardan bahsetmiştik. Sohbetin bir kısmı öyleydi. Sare Hanım, 'Selvi Hanım nerede, gelemediler mi?' diye sordu Sayın Kılıçdaroğlu'na. O da 'Torunla meşgul' dedi. Yani, 'Toruna bakıyor.' dedi. Bizim de Amerika'da okuyan kızımdan torunum geçen hafta buradaydı, birkaç gün önce gitti. Bu sabah tam törene gelirken resim göndermişti. Ben de resmi gösterdim son halini, sabah çekilen. Torunlar üzerine konuştuk."

"AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEK"

Davutoğlu, bir gazetecinin "1 Kasım sonrasında yine benzer tablo çıkarsa CHP ile koalisyon olur mu diye biz bu görüntüleri yorumluyoruz." şeklindeki sözlerine Davutoğlu, şöyle karşılık verdi:

"Hiç kimse öyle bir şeye niyetlenmesin, benzer tablo çıkmayacak. AK Parti tek başına iktidara gelecek, onu tartışmayız şimdiden. Şimdi benzer tablo çıkacak diye sanki bunu kabullenmek olayı yok. AK Parti'nin tek başına iktidarından hiç şüphe etmeyiz. Ama bu kurduğumuz seviyeli ilişki çok güçlü AK Parti iktidarıyla ümit ederiz ki yine anamuhalefet partisi olarak CHP olacaktır. Yani öyle bir tablo çıktığında seviyeli bir iktidar muhalefet partisi ilişkisi olur. Onu merak etmeyin."

Davutoğlu, Telefonda Kılıçdaroğlu\'na Torununu Göstermiş

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Telefonda Kılıçdaroğlu'na Torununu Göstermiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • aslihan tandogan: oylar hdp ye zirnik yok size 19 23 Yanıtla
  • akpkk: tayip erdoğan şundan emin ol yatacak yerin yok. 16 16 Yanıtla
  • AKP li: Türkiye için en Hayırlısı tek parti iktidarıdır buna en yakın partide AKP dir. AKP haricinde tek başına iktidar olmaya hiçbir parti yakın değildir. Vicdanlara sesleniyorum, kandan karışıklıktan huzursuzluktan istikrarsızlıktan nemalanan kim varsa buyursun diğer partilere versin . 12 11 Yanıtla
  • seda_42: Nede olsa İnsanız bizimde zaaf larımiz var güzel bi kare 12 7 Yanıtla Suruç pirsus: İnsan değilsiniz ne olduğunuzu siz herkesten daha çok iyi biliyorsunuz 6 5 Suruç pirsus: İnsansıniz kan kokuyorsunuz hainler 6 2 aliii: hayırdır suruç. biz insanız da sen nesin 5 1
  • Cizira bota: Nice torunlar yetim biraktiniz bu Hey vicdansiz saray postacisi 12 6 Yanıtla karslı: Helal olsun yorum tam kertiğine oturmuş 1 1
  • Abu Cemil : oylar AKP ye O kadar 8 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement