Davutoğlu, Meclis'te İlk Devlet Bahçeli'nin Elini Sıktı - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Meclis'te İlk Devlet Bahçeli'nin Elini Sıktı

Davutoğlu, Meclis\'te İlk Devlet Bahçeli\'nin Elini Sıktı

Dünkü kurultayda AK Parti Genel Başkanlığı'na seçilen Davutoğlu, yemin töreni için geldiği TBMM'de ilk olarak Bahçeli'nin elini sıktı.

28.08.2014 14:27  Güncelleme: 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kongresi'nde dün Genel Başkan seçilen Ahmet Davutoğlu, yemin töreni için geldiği TBMM genel kurulunda AK Partili vekillerin alkışları ile karşılandı.

Davutoğlu, TBMM Genel Kurulu'na gelişinde, daha önce Erdoğan'ın oturduğu AK Parti sıralarının en önüne oturdu. Davutoğlu'nun yanında AK Parti grup başkan vekili Nurettin Canikli yer aldı. Davutoğlu yerine oturmadan muhalefet sıralarına giderek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve CHP Grup Başkan Vekili Aydın'ın elini sıktı.

ERDOĞAN'IN ÇOCUKLARI DA ORADAYDI

Genel Kurul salonuna Erdoğan ailesinden önce çocuklar, Bilal, Esra ve Sümeyye geldiler. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TBMM'ye gelen Emine hanım, genel kurul salonuna daha sonra geldi. Erdoğan ailesinden Bilal Erdoğan'ın eşi ve çocuğu izleyiciler arasındaydı.

SARE HANIM DA GENEL KURUL'DA

Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve oğlu Mehmet de, izleyiciler arasında yer aldılar. Sare Hanım, kordiplomatik üst düzey devlet görevlileri için ayrılan locadan genel kurulu izledi. Sare Hanım, Diyanet İşleri Başkanı'nın yanına oturdu.

KOMUTANLAR TAM TAKIM

Yemin töreninde başta Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve tüm kuvvet komutanları katıldı. Ayrıca Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve tüm yüksek yargı organlarının başkanları da yemin töreni için kendilerine ayrılan yerdeydi.





















Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Meclis'te İlk Devlet Bahçeli'nin Elini Sıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • sivaslı: tayip biz ülkücüre hep hakaret etti ama umarım sen bunu yapmazsın iki İslamcı parti kardeşçe olmamız lazım. yoksa sendende nefret etmek zorunda kalıcaz. tayipten iğrendiğimiz kadar 20 17 Yanıtla hazır cevap: madem ozan arifin şarkılarını biliyorsun ak mı? karamı ? parçasını da biliyorsundur bilmiyorsan bide onu dinle kalkıp şimdide ozanın ağzıyla konuşmayın sizin gibiler sayesinde ak parti ak parti oldu zaten 0 0
  • hüseyin: davutoğlu zeki adam boş adam değil 27 8 Yanıtla
  • orjinal: helal olsun yapman gerekeni yapmışsın chp. örnek alsın 25 5 Yanıtla
  • UKKUS;: Her zaman görmek istediğim güzel bir tablo. 23 3 Yanıtla
  • hayırlı olur inşallah: yeni başbakanımız küçük tepe adam. sana uzun adam diyemiyoruz üzgünüz. insana boy ne katıyor onuda anlamış değilim. insan aklı ile hayatını idame ettirir. uzun boy raflarda ulaşılmayan neslere ulaşma kolaylığı sağlar. 12 11 Yanıtla
  • turk: YOKSA PISKEVİTMİ İSTEDİ :) 12 8 Yanıtla

Advertisement