Davutoğlu Yeni Kabine İçin Listeyi Erdoğan'a Sundu - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu Yeni Kabine İçin Listeyi Erdoğan'a Sundu

Seçimin ardından gözler yeni hükümete çevrildi. Davutoğlu listeyi Erdoğan'a sundu. Görüşme 11.50'de başladı. Yeni kabine 13.40'ta açıklanacak.

24.11.2015 11:57  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Ankara'da merakla beklenen görüşme bugün saat 11.00'de başlayacaktı ancak 50 dakikalık bir gecikme oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı Davutoğlu 11.50'de bir araya geldi. Yeni Bakanlar Kurulu listesinde kimlerin olacağı ise en büyük merak konusu. En çok da ekonomi ile ilgili bakanlıklarda hangi isimlerin olacağı konusunda tahmin üstüne tahmin yapılıyor.

BABACAN MI? ALBAYRAK MI?

Ali Babacan, Numan Kurtulmuş, Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek, Nihat Zeybekçi, Naci Ağbal, Taner Yıldız, Berat Albayrak ve İbrahim Turhan'dan hangilerinin bakan olacağı bugün açıklanacak listede belli olacak.

2 KADIN VEKİLİN BAKAN OLMASI BEKLENİYOR

Kulislerden sızan bilgilere göre bakan dağıtımında il faktörünü gözetleyeceği konuşulan Davutoğlu'nun yeni ve eski isimler arasında denge kuracağı ve kabinede 2 kadın vekile de yer vereceği konuşuluyor.

YENİ KABİNE 13.40'TA AÇIKLANACAK

Saat 11.50'de başlayan görüşmede Davutoğlu listeyi Erdoğan'a sundu. Görüşmenin ardından Davutoğlu'nun saat 13.40'ta yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz salı günü 64'üncü Cumhuriyet Hükümetini kurmakla görevlendirilmişti.

Davutoğlu Yeni Kabine İçin Listeyi Erdoğan\'a Sundu

Son Dakika Güncel Davutoğlu Yeni Kabine İçin Listeyi Erdoğan'a Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Osman: Ekonomi bakanı RTE içişleri baknı RTE başbakan RTE adalet bakanı RTE 11 6 Yanıtla
  • Erhan: Cumhurbaşkanı listeyi Davutoğlu na sunuyor 5 2 Yanıtla zollu: catlayınnnn olduğunuz yerde yanın bitin 2 2
  • olayın sonu kötü: kasap et derdinde koyun can derdinde.savaşa giriyoruz kabineyi hazırlayana kadar savaşa hazırlanın beyler 2 3 Yanıtla
  • DÜZCELİ: kanal istanbulu nukleer santralleri 1500km ve ustu uzunmenzilli fuzeleri bu 4 sene icinde baslatin ve bitme asamasina getirmeye calisin.. 3 1 Yanıtla
  • adınızı yazmayın: Senkronize çalıyolar ayrı ayrı değil 2 1 Yanıtla
  • Mehmetcik: kukla davutoğlan listeyi rte den aldı 2 1 Yanıtla
  • diyar: mehmet galip ensarioğlu 0 2 Yanıtla
  • Adana01: Babacan kaçacak dolar yarına 3,000 olur gidin dolar alın yıl sonu 3.500 zorlar ben 2700 den 14 bin dolar aldım 1 gunde 700 tl kar yaptı 0 2 Yanıtla
  • devleti için savaşan yok: cemaatçılar küskün kürtler küskün aleviler küskün ülkücüler küskün..bilal babek rezaa barışçıl.yahu Allah muhafaza devlet için kim savaşacak.bilal gemicik türgev peşinde nolcak halimiz.vallahi de billahide kobaninin şengalin cemaatin hdp nin alevinin kanı ahı vahı yerde kalmaz.ama ben yinede savaşırım fakat zoruma da gitmiyor değil.hakkım haram olsun ama devletime bi şey olmasın.mücahit şeytanları Allah belanızı versin.batıda mücahit doğuda esedullah hizbişeytan yaratıklar.yeter çekin milletin 0 2 Yanıtla
  • Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı
    15:04 Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı

    Germencik Himmet Çondur Cumhuriyet Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Burak Zencirci'yi ziyaret etti. Başkan Zencirci, öğrencilerle ilgilenerek teşekkür etti.

  • Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı
    15:03 Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı

    Erzurum'un Horasan ilçesinde, jandarma timi tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan kerkenez ile ibibik kuşu tedavi edilmek üzere yetkililere teslim edildi. Kuşlar tedavinin ardından doğaya salınacak.

  • Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası
    15:02 Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor'a Adana Demirspor maçında yaşanan saha olayları ve çirkin tezahürattan dolayı toplamda 252 bin TL para cezası verdi. Ayrıca, çirkin tezahüratta bulunan misafir tribün seyircilerinin bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellenecek.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    15:02 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatte söndürüldü. Yangın sonucunda can kaybı ve yaralanma olmazken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı
    15:01 CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı

    CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplandı. Toplantıda 20-21 Nisan'da yapılacak Yerel Yönetimler Çalıştayı ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP heyeti, TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.

  • Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı
    15:01 Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şüpheli, Kepsut ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftasında Sapanca Gençlikspor'u konuk edecek
    15:00 Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftasında Sapanca Gençlikspor'u konuk edecek

    Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftasında Sapanca Gençlikspor'u ağırlayacak. Elazığspor, bu maçı kazanarak TPAO Batman Petrolspor-Pazarspor maçının sonucunu bekleyecek.


Advertisement