Davutoğlu: İl Başkanları Toplantısı'nı Farklı İllerde Yapacağız - Son Dakika
Politika

Davutoğlu: İl Başkanları Toplantısı'nı Farklı İllerde Yapacağız

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başbakan Davutoğlu, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nı Türkiye'nin farklı bölgelerinde yapacaklarını belirtti.

24.10.2014 11:59  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde, AK Parti 98. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Davutoğlu "Bundan sonra Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nı dönüşümlü olarak Türkiye'nin farklı bölgelerinde yapacağız. Doğusunda, batısında tüm illerde toplanacağız" dedi.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları;

Eğer bir yetim bize karşı yürürse, bütündünya karşımızda olsa biz o kapıyı kapatmayız. Kılıçdaroğlu bunları bilmez. Kağıthane'ye Kağıttepe diyen Kılıçdaroğlu, Eyüp'ü bilmez.

"BİZ HEP MERHAMETİN DOSTLARIYIZ"

Bazıları neden bunlara 4.5 milyar lira harcadık dedi. Muhacir Medine'ye yürüdüğünde Medine küçük bir şehirdi. Ama hala milyonlarca insan Medine'nin kokusunu almak için oraya gidiyor. Eğer peygamber kapıları açmasaydı, bu oömazdı. Emin olunuz, Türkiye bölgesel bir güç olmaktan küresel bir güç olmaya yürüyecekse sadece ekonomik güçle değil, bu güçle olacak. Biz hep merhametin dostlarıyız. Hicret nasıl bir ruh hali ve ahlak gerektiriyorsa, ne olursa olsun bu ahlakı ve ruhu koruyacağız. Medine'nin ruhunu edebiyete kadar koruyacağız.

"CHP VE HDP SESSİZ KALDI"

CHP 3.5 yıldır Esad'ın yanında yer alıyor. O Esad ki; aynen Kerbela'da olduğu gibi insanları diri diri, aç ve susuz hapishanede bırakarak ölüme terk ediyor. Ama CHP ve HDP sessiz kaldı. Televizyonlara neredeyse talimat verdiler, bunları göstermeyin diye. 300 bin kişi öldü. Ki o Esad; halkına zulmetmediği dönemde iyi ilişkilerimiz vardı. Halkına zulmetmiyordu, iyi ilişkilerimizin olduğu komşumuzdu. Biz halkına kim zulmederse, en yakın dostumuz da olsa onun karşısında dururuz.

"CAHİLLERLE TARTIŞMAK ZOR ARKADAŞ"

Kılıçdaroğlu, önce kendi tarihini okusun. Tek parti dönemini okusun. 1936'da CHP'nin genel sekreteri, içişleri bakanlığı yapıyordu. Valiler il başkanıydı. Bunları oku önce. Cahillerle tartışmak zor arkadaşlar. Kobani diyorsun, Suriye'de bir kent diyor. Şükür ki; Alaska'da bir kent demedi.

"GANDİ KİMDİR DESEN BİLMEZ"

Gandi, Hüseyni bir anlayışla yaklaştı insanlığa. Mandela yine aynı şekilde. Ama bizim Çakma Gandi, 'Gandi kimdir, nerede yaşamıştır' desen bilmez.

"TOPLANTILAR ARTIK ANKARA'DA DEĞİL..."

Bize dönük yıllarca devam eden saldırıların nedeni bunlar. Kardeşi kardeşe daha rahat kırdırabilsinler diye çözüm süreci dursun istiyorlar. İnadına kardeşlik diyeceğiz. MYK'da konuştuk kara aldık. Bundan sonra Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Ankara'da yapılmayacak. Dönüşümlü olarak Türkiye'nin her yerinde yapılacak.

Davutoğlu: İl Başkanları Toplantısı\'nı Farklı İllerde Yapacağız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Davutoğlu: İl Başkanları Toplantısı'nı Farklı İllerde Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BİRBİLEN: KÖRLER ÜLKESİNDE TEK GÖZLÜ ADAMI KRAL YAPARLARMIŞ. ARTIK HİÇ BİR LAFINIZA İNANASIM HATTA DİNLEYESİM GELMİYOR. 7 2 Yanıtla
  • DOĞAN AKBEY: YA DAVUT OĞLU KUSURA BAKMA AMA SENDE BAŞBAKANLIK YAPACAK SIFAT YOK AĞA BAKIYORUM HİÇ YOK YANİ SURATIN DA BİR SERTLİK DURUŞUNDA BİR ASALET YOK SIFIR SIFIR SIFIR BU SEÇİMLERDE AKP ÇÖKER ARKADAŞ ŞAHSEN BEN OY FALAN VERMEM :d 5 0 Yanıtla
  • HPG(BİM): kaldırıldığı öne sürüldü. Yerel kaynaklar, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül'ün yaptığı açıklamada, 'Özel bir şirkete ait Tuzla mevkisindeki hidroelektrik santraline saldırıldı. Olayı ihbar alarak santralin bulunduğu bölgeye giden özel hareket ekiplerine ateş açılması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, 3 PKK'lı öldürüldü' iddiasını yalanladı. - See more 0 1 Yanıtla

Advertisement