Davutoğlu: Evlatlarımızı da Kendimizi de Feda Etmeye Hazırız - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Evlatlarımızı da Kendimizi de Feda Etmeye Hazırız

"Teröre Karşı Sivil İnisiyatif" programında konuşan Davutoğlu'nun "Gelecek nesiller için evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız." sözleri ayakta alkışlandı.

31.07.2015 13:01  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TOBB Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen "Teröre Karşı Sivil İnisiyatif" programında konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasına "Sizler ve bizler gerektiğinde bu vatan için, bu vatanın birliği için, bu milletin huzuru için gelecek nesillerin geleceğinin parlak olması için, evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız. Bu fedakarlığı da dünya alem bilmeli." sözleri damga vurdu.

AYAKTA ALKIŞLANDI, SALON BU SLOGANLA İNLEDİ

Davutoğlu'nun bu sözleri ayakta alkışlandı ve salonda "Vur vur inlesin, PKK dinlesin sloganları yükseldi.

"BU SALDIRILAR 78 MİLYONA YAPILAN SALDIRILAR"

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

" Türkiye'de her şey meşruiyet çizgisi içinde ve milli iradenin bize söylediği yolda ilerlerken, birden demokrasimize, güvenliğimize ve Türkiye'nin geleceğine darbe vurmak isteyen şer odaklarının eş zamanlı olarak harekete geçtiğini gördük. Şimdi bazıları sanki bütün bu yaşananların arka planını bilmiyormuş gibi hükümetimizi bir erken seçim için bu operasyonları yapmakla suçluyorlar. Bu hepimize yapılan bir suikasttir, bu saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve bütün 78 milyona yapılan saldırılarıdır"

"GEÇİCİ HÜKÜMETİZ DEYİP KONUYU ERTELESEYDİK..."

"Bizler, Ankara'da Türkiye'nin geleceğinin ağır sorumluluğunu üzerinde taşımış devlet adamları olarak böyle bir saldırı karşısında tereddüt etseydik, böyle bir saldırı karşısında 'bekle gör' diyerek zamana oynasaydık, böyle bir saldırı karşısında 'şimdi hükümet kurmakla görevliyiz, geçici hükümetiz' diyip konuyu erteleseydik, emin olunuz bugünlerde Türkiye tam bir kaosa sürüklenmiş, sizlerin helal rızk için yürüttüğünüz ekonomik faaliyetlerin tümü ile ilgili olarak bir karamsarlık, ümitsizlik hali doğmuştu."

OPERASYONLARIN ADI: HUZUR VE DEMOKRASİ

"Demokrasimizi, kamu düzenimizi, uluslararası itibarımızı ve ekonomik kalkınmamızı korumak için bu üç ayaklı terör odaklarına karşı biz de eş zamanlı terör operasyonları başlattık. Ben bu operasyonun adına 'Huzur ve demokrasi operasyonu' diyorum. Birileri eğer bizim milletimizin huzurunu bozmak istiyorsa bizim de görevimiz huzuru ikame etmektir."

"Bundan sonra da sınırımızda askerimize sıkılan bir kurşunun bedeli o kurşunu sıkanların tümünün tasfiyesiyle sonuçlanacaktır. Ta ki kimse bir daha sınırlarımıza bu şekilde hangi maske altında olursa olsun, IŞİD veya başka terör örgütü veya başka rejimler böyle bir şeye cesaret edemesinler."

"KİMSE HAM HAYAL GÖRMESİN"

"Bu faaliyetleri operasyonları sürdürürken ki hala devam etmektedir bunu da ifade edeyim. Silahlar bırakılana, silahlı gruplar Türkiye'yi terk edene kadar ve IŞİD terörü Türkiye'ye tehdit olmaktan çıkana kadar, Suriye'de bu operasyonlar devam edecek. Kimse ham hayal görmesin."

"Sizin buradaki mevcudiyetiniz bize de mesajdır. Devlet adamlarına, siyasi parti liderlerine. 'Biz nasıl 8 büyük sivil toplum kuruluşu bir araya geldik ve teröre karşı ortak bir deklarasyonda birleştik. Siz de 'birleşin' diyorsunuz. Bu talebiniz de, bu haklı talebiniz de Başbakan ve ülkenin en büyük siyasi partisinin genel başkanı olarak söylüyorum, başımızın üzerindedir."

"EVLATLARIMIZI DA KENDİMİZİ DE FEDA ETMEYE HAZIRIZ"

"Sizler ve bizler gerektiğinde bu vatan için, bu vatanın birliği için, bu milletin huzuru için gelecek nesillerin geleceğinin parlak olması için, evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız. Bu fedakarlığı da dünya alem bilmeli."

Davutoğlu: Evlatlarımızı da Kendimizi de Feda Etmeye Hazırız
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Evlatlarımızı da Kendimizi de Feda Etmeye Hazırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (201)

  • hacıııı: kendi evlatlarınızı feda edin de görelim biz sizi baba olarak görmüyoruz.. baba olarak gören kefenli gönüllüleriniz vardı ya onları gönderin öcalanı da eş başkan yapın akp ye olsun bitsin.. 7 131 Yanıtla
  • ..: kendi adina konus. ben senin evladin degilim 42 6 Yanıtla
  • KIZILTEPELİ: Buyrun önce sizin evlatlarınızdan başlayalım 24 18 Yanıtla
  • has kürt: Helal olsun sana oy verdigim için başkanım durmak yok yola devam 8 33 Yanıtla
  • Hizan: Şuç sizde değil, sizi ayakta alkışlayan gerizekalılarda 32 3 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Bıktık sizin bu oy avcılığınızdan ...Erdoğanda korkudan yurtdışına kaçtı ...Ama çok şükürki halk uyandı ... 22 10 Yanıtla
  • Kenan: Helal sana başbakanım vatan için ölmeye hazırız bu vatan için binlerce şehit verildi onların kemiklerini sızlatmayız 22 9 Yanıtla
  • manisa: kendi çuçuklarınızı gönderin 29 2 Yanıtla
  • Hakikat bu: SEN ZENGİN OĞLUSUN İNCİTME YAZIKTIR ANANI, VER 18 BİNİ FAKİR KURTARSIN VATANI ..GÖRELİM BAKALIM HADİ EVLETLARINI CEPHEDE GÖRELİM 24 4 Yanıtla
  • maho: EVLATLARINIZI HİC FEDA ETTTIGINI GORMEDIM OLAN GARİBAN GECEKONDU COCUGUNA OLUYOR 27 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samsun'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 Bin 634 Personel Görevlendirildi
    09:36 Samsun'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 Bin 634 Personel Görevlendirildi

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 3 bin 118'i emniyet, bin 442'si jandarma ve 74'ü sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 4 bin 634 personelin görevlendirildiğini açıkladı. Seçim Güvenliği Toplantısı'nda seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü.

  • Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada
    09:36 Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada

    Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, 1 kırmızı kart ve 45 sarı kartla ligin en az kart gören takımı oldu. Ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör olarak seçilmişti.

  • Çanakkale'de jandarmadan sahte alkol operasyonu
    09:35 Çanakkale'de jandarmadan sahte alkol operasyonu

    Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bir evde yapılan operasyonda 450 litre sahte şarap, ayı postu, doldurulmuş karaca başı ve dağ keçisi boynuzu ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli ise serbest bırakıldı.

  • Düzce'ye Uyuşturucu Getiren 3 Şahıs Yakalandı
    09:33 Düzce'ye Uyuşturucu Getiren 3 Şahıs Yakalandı

    Düzce İl Emniyet Müdürlüğü narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Düzce'ye uyuşturucu getiren 3 şahıs yakalandı. Şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada bin 582 adet sentetik ecza ve 13 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheliler, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

  • Manisa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    09:31 Manisa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi amacıyla toplantı düzenlendi. Seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü. Toplantıya ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

  • Bitlis Hizan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    09:31 Bitlis Hizan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İlçe Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçimlerin güvenli ve huzur içinde geçmesi için alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

  • Eskişehir'de toz taşınımı nedeniyle yağmurla çamur yağdı
    09:31 Eskişehir'de toz taşınımı nedeniyle yağmurla çamur yağdı

    Eskişehir'de toz taşınımı nedeniyle sabaha karşı yağmurla bir süre çamurlu yağış etkili oldu. Bu durum park halindeki araçların kaporta ve camları ile binaların pencerelerinin hafif çamurla kaplanmasına neden oldu.

  • VİOP'ta BIST 30 endeksine dayalı kontrat yükselişle başladı
    09:31 VİOP'ta BIST 30 endeksine dayalı kontrat yükselişle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,1 artışla 10.114,75 puandan başladı. Analistler, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve kişisel tüketim harcamaları verilerinin yatırımcıların odağına yerleştiğini belirtti.

  • Diyarbakır'da gasp çetesine 'Piyon' operasyonu: 9 kişi tutuklandı
    09:30 Diyarbakır'da gasp çetesine 'Piyon' operasyonu: 9 kişi tutuklandı

    Diyarbakır'da hırsızlık ve gasp yapan bir çete, 'Piyon' operasyonu ile çökertildi. 9 şüpheli tutuklandı ve 18 yıl kesinleşen hapis cezası bulunan bir çete üyesi mutfak dolabında saklanırken yakalandı. Operasyonda ele geçirilen ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi.

  • Üsküdar sahilinde mide bulandıran görüntü! Banka oturup ulu orta kendini tatmin etti
    09:27 Üsküdar sahilinde mide bulandıran görüntü! Banka oturup ulu orta kendini tatmin etti

    İstanbul Üsküdar sahilinde bir bankta oturan şahıs, vatandaşların gözleri önünde ulu orta kendini tatmin ederken görüntülendi. Yürüyüş yapanların olaya ilgisiz kalmaları ve herhangi bir tepki vermemeleri dikkat çekti.


Advertisement