Davutoğlu, Erdoğan'ın Şiir Geleneğini Devam Ettiriyor - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Erdoğan'ın Şiir Geleneğini Devam Ettiriyor

Erdoğan'ın AK Parti'yi terslim ettiği Ahmet Davutoğlu'nun halka hitap ettiği konuşmalarda şiiri ihmal etmemesi dikkat çekiyor.

28.01.2015 08:13  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk siyasetinde şiirli politikanın mimarlarından olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlık yaptığı dönemde mitinglerinde şiir okumayı ihmal etmedi.

AK Parti'de bu gelenek Ahmet Davutoğlu ile devam ediyor. Davutoğlu da gittiği kentlerde yaptığı açılışlarda okuduğu şiirlerle konuşmasını destekliyor.

Davutoğlu, Erdoğan\'ın Şiir Geleneğini Devam Ettiriyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Erdoğan'ın Şiir Geleneğini Devam Ettiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Brn: O Şiirler sayın Cumhurbaşkanımıza çok yakışıyo ondan dinlemek gerek bence 5 12 Yanıtla fırtına: evet bişeyler dinlemek lazım kavalda olabilir mesela birisi bişey dinlettimi uyuyup kalıyonuz ya. 5 1 yavuz: Bırakın şiiri sizin karnınız tok millete ekmek verin şiir karin doyurmuyor 4 1
  • cengiz6161: birde yolsuzlugun ve makaranin, gemilerin siirini okusalar cok güzel olur. 11 4 Yanıtla
  • erdem sabri: tam taklitçi maymun, birgün ustası 17-25 aralık başkanından ne konuşacağının talimatını almasın inanın 2 kelime üst üste koyup konuşamaz, işin kötüsü üzüm üzüme baka baka kararırmış yalancılıkta bulaştı inşallah hırsızlık bulaşmadan sıyırır kendini yoksa bu robotada yazık olacak 12 3 Yanıtla döşemeci geldi: Geldinmi erdem bende diyordum bu chpli troller sarhoş olup uykudamı kaldılar 1 1
  • ALOS: BU NUMARALAR BAYATLADI YENİLERİ LAZIM 11 3 Yanıtla
  • Balıkesir'li aydın: Allaha havale ediyorum sizi 8 1 Yanıtla
  • Huy: Bu Şiirleri koyun gibi dinleyen bi ülkede yaşamak ne acı 3 2 Yanıtla
  • .....(: Dökme suyu ile değirmen dönmez Üzülüyorum T. C. Cumhuriyeti Baş Bakanının Düştüğü Durumlara Kopye çekerek Baş Bakanlık Sürdürülemez. Şiir değil Kitap yazsan ne faya da Davutoğ lu Kendisine olan saygısını Daha fazla Kaybetmeden köşesine çekilmeli Koltuk Sevdası hiç bir sevdaya benzemez. Lakin gün gelir aynaya baktığında pişmanlıklarını görürsün gün gelir Limon gibi sıkar atarlar tarihte olduğu gibi 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bodrum'a Star Legend isimli kruvaziyer geldi
    15:06 Bodrum'a Star Legend isimli kruvaziyer geldi

    Muğla'nın Bodrum ilçesine Bahamalar bayraklı Star Legend isimli kruvaziyer gemisi, 180 yolcuyla geldi. Yolcular ilçe merkezini gezdi ve alışveriş yaptı.

  • Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı
    15:04 Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı

    Germencik Himmet Çondur Cumhuriyet Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Burak Zencirci'yi ziyaret etti. Başkan Zencirci, öğrencilerle ilgilenerek teşekkür etti.

  • Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı
    15:03 Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı

    Erzurum'un Horasan ilçesinde, jandarma timi tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan kerkenez ile ibibik kuşu tedavi edilmek üzere yetkililere teslim edildi. Kuşlar tedavinin ardından doğaya salınacak.

  • Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası
    15:02 Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor'a Adana Demirspor maçında yaşanan saha olayları ve çirkin tezahürattan dolayı toplamda 252 bin TL para cezası verdi. Ayrıca, çirkin tezahüratta bulunan misafir tribün seyircilerinin bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellenecek.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    15:02 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatte söndürüldü. Yangın sonucunda can kaybı ve yaralanma olmazken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı
    15:01 Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şüpheli, Kepsut ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.


Advertisement