Dar Gelirli Ailelere Eğitim Yardımı - Son Dakika
Güncel

Dar Gelirli Ailelere Eğitim Yardımı

Dar Gelirli Ailelere Eğitim Yardımı

Şanlıurfa'da Kimse Yok Mu Derneği, dar gelirle ailelerin çocukları için gerekli olan kırtasiye malzemesi dağıtımına başladı.

05.10.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimse Yok Mu Dermeği Şanlıurfa Şubesi, Kurban Bayramı'nın ardından yeni başlayan eğitim öğretim yılı nedeniyle bu kez kırtasiye yardımlarına başladı.

Kurban Bayramı sonrası kırtasiyecilere akın eden aileler çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken, dar gelirli ailelerin yardımına ise Kimse Yok Mu Derneği yetişti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şube Müdürü Fevzi Şahin, "Daha önceden belirlediğimiz 150 ihtiyaç sahibi ailemiz vardı. Bayramdan önce kurban gündemi yoğun olduğundan yardımlarımızı bayram sonrasına bıraktık. Gelen ailelerin çocuklarına eklimizde olan kırtasiyelerden eşit şekilde dağıtmaya başladık. Aileleri telefonla dernek merkezimizde davet ederek ihtiyaçlarını karşıladık. Yardımseverlerimize teşekkür ederiz. Aileleri mutlu etmek özellikle çocukları sevindirmek çok güzel" dedi.

Yardım alan ihtiyaç sahibi A. Aslan isimli veli ise "Kimse yok Mu Derneği'ne çok teşekkür ederim. Geçen sene de buradan kırtasiye yardım aldım. Ben dul bir kadınım ve kırtasiye malzemesi almak çok ağır oluyor. Birçok ihtiyaçlar yanında çocukların okul ihtiyaçları bütçemizi sarsıyordu. Dört çocuk okula gidiyor. Listeyi çocuklara getiriyor, gerçekten yetiştirmekte zorluk çekiyorduk. Yardım için herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Dar Gelirli Ailelere Eğitim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement