Dansa "Engel" Yok - Son Dakika
Güncel

Dansa "Engel" Yok

İlk yaşını, Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla birleştiren Taurus'ta düzenlenen resepsiyon, Ankara'nın tanınmış isimlerini bir araya getirdi

30.10.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankaralılar ile ilk buluşmasını gerçekleştiren Taurus AVM, birinci yıl kutlamalarına karnaval havasında geçecek bir dizi etkinlik ile başladı. Herkese yönelik etkinliklerin yanı sıra kurduğu alt yapısı ile engellilerin de rahatlıkla alışveriş yapabildiği bir AVM konumuna gelen Taurus'ta, kutlamaların ilk gününe "dansa engel yok" mesajı veren "Flashmob" gösterisi damgasını vurdu.

"Yetenek Sizsiniz" finaline kadar gelen, engellere rağmen dans etmekten vazgeçmeyen kişileri bir araya getirmek amacıyla kurulan İzmir Flashmob grubu belirli aralıklarla bir anda ziyaretçilerin arasından çıkarak dans gösterileri yaptı. Gösteriler sonrası ziyaretçiler, uzun süren alkışları ile gruba destek verdi.

-"Minik Eller" den müzik ziyafeti-

"Herkesin AVM'si" Taurus'taki birinci yıl etkinliklerinde küçük ziyaretçiler ise "Ayşe Abla Koleji Bando Takımı'nın sahnesi ile Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Yaşları 9 ila 14 arasında değişen küçük öğrenciler, saksafon, yan flüt ve trampetlerle karnaval tadında konser verdi. Takımın performansı küçükler kadar büyüklerin de takdirini topladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda en dolu etkinliklere ev sahipliği yapan, bol bol hediyeler dağıtılan Taurus AVM'de, saniyeler içinde kıyafet değiştirip izleyenleri şaşkına çeviren sihirbazlık gösterisi "Quick Change Act" ile sihirli baloncuklarla yapılan "Bubble Show" da hafta boyu eğlenceli saatler yaşatmaya devam edecek.

İlk yaşını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla birleştiren Taurus'ta akşam saatlerinde başlayan resepsiyon Ankara'nın tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Taurus Balgat AVM Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ensari, Taurus Investmnet Holdings Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Dal, yöneticiler Ömer Tezcan, Yasin Şerefoğlu, Ebru Sonel seçkin konuklarla bizzat ilgilenirken, sohbetlerde Taurus'un kentin sosyal ve kültürel yaşamına katkıları dile getirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dansa 'Engel' Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement