Danimarka Eşcinsel Türk Genci Konuşuyor - Son Dakika
Dünya

Danimarka Eşcinsel Türk Genci Konuşuyor

21 yaşındaki Türk genci, aşırı davranışları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Erkeklerle ekran önünde yakınlaşan eşcinsel genç, popülerliğinin artacağını düşünüyor.

01.09.2015 16:23  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Danimarka'da TV 3 kanalında yayınlanan "Bikini Island" adlı yarışma programına katılan 21 yaşında Savaş adındaki Türk genci, aşırı davranışları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

ERKEKLERLE KAMERA ÖNÜNDE YAKINLAŞIYOR

Yarışmaya katılan erkeklerle ekran önünde yakınlaşan eşcinsel genç, yarışmada kaldığı sürece, kendisinin hem cinsleri arasında popülerliğinin artacağını düşünüyor.

KENDİSİNİ MUHTEŞEM OLARAK TANIMLIYOR

Roskilde şehrinde yaşayan ancak Kopenhag 'da Martine adlı kişi ile bir makyaj ve saç bakım salonunda çalışan Savaş, kendisini 'muhteşem' olarak tanımlıyor. Savaş, yarışmaya neden katıldığını ise: "Benim bir tatile ihtiyacım vardı. Bir TV programında yer almanın heyecan verici olduğunu ve kendimi olduğum gibi gösterebileceğimi düşündüm. Birçok eşcinsel kendisini göstermek ve aptalca şeyler yapmak ister ama ben böyle tanınmak istemiyorum" cümleleriyle anlattı.

HEP EŞCİNSEL OLARAK HATIRLANMAK İSTİYOR

Savaş yarışma sonunda sadece eşcinsel olarak hatırlanmak istendiğini belirterek, sokaklarda dolaşırken, hakarete uğramaktan çekindiğini söyledi. Tercihinin İskandinav erkekleri olduğunu belirten Savaş'ın yarışmada yapacağı çılgınlıklar merakla bekleniyor ve Danimarka medyası tarafından da yakından takip ediliyor.

Danimarka Eşcinsel Türk Genci Konuşuyor

Son Dakika Dünya Danimarka Eşcinsel Türk Genci Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (182)

  • Hakikat: Memleketteki topların %90 doğuludur beyoğluna gidip araştırması bedava 172 31 Yanıtla
  • Cano: Arkadaşlar boşyere tartışmayın ben bu gevşeği şahsen tanıyorum kendisi Diyarbakırlıdır ırk vermek istemiyorum böyle şeyleri bi ırka mal etmek yanlış. 103 85 Yanıtla
  • Fenerli : Gaylerin yüzde yetmişi doğu kökenli bunu inkar eden aslını inkar eder 112 16 Yanıtla
  • keklik: Sıfat Türk değil kürt. 74 18 Yanıtla
  • ømer: akp var oldukca insanlar olecektir 4 74 Yanıtla
  • Dara: Babamı gördüm sandım 75 3 Yanıtla
  • Doğubeyazıt lı : Türkün gücü lanet olsun sana 69 5 Yanıtla
  • Aaa: Pislik ya ne Türkü bu igrenc 64 6 Yanıtla
  • LGBTİ: Sizlere ne? Homofobikler olarak hepiniz birer cehalet timsalisiniz. Kendisini camiamız olarak tebrik ediyoruz. Kervan yürümekte, siz tahammülsüzler ürüyebilirsiniz! 9 46 Yanıtla
  • 47: tuh Allah cezani vermessin birde turk. 6 47 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    12:33 Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden sahası heyelanında toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Arama çalışmaları devam ederken, daha önce de bir işçinin cenazesine ulaşılmıştı.

  • İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    12:25 İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmediği belirtildi. Deprem, İzmir genelinde hissedildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, deprem sonrası yapılan saha tarama çalışmalarının devam ettiğini ve ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

  • Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı
    11:59 Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı

    Türk Kızılay öncülüğünde temin edilen gıda, bebek malzemeleri ve uyku tulumu gibi acil ihtiyaç ürünlerinin yüklendiği 9. İyilik Gemisi, Mısır'ın El-Ariş Limanı'na ulaştı. Gemiden indirilecek olan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi, tır ve kamyonlarla Refah Sınır Kapısı'na taşınacak ve İsrail saldırıları altındaki Gazzelilere ulaştırılacak.

  • Saldırı sonrası kamera karşısına geçen Reisi ''İran, İsrail'e gücünü gösterdi'' demekle yetindi
    11:46 Saldırı sonrası kamera karşısına geçen Reisi "İran, İsrail'e gücünü gösterdi" demekle yetindi

    İsrail'in İran'a yönelik saldırısının ardından bugün kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Reisi'nin misilleme yapılıp yapılmayacağına dair bir açıklama yapması umulurken beklenen olmadı. Cuma namazı öncesinde açıklamalarda bulunan Reisi ''İran, İsrail'e gücünü gösterdi'' demekle yetindi.

  • Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası
    11:21 Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası

    İsrail'in İran'a yönelik 3 drone ile gerçekleştirdiği misilleme saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddia büyük ses getirdi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian, İran'a yapılan saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı. Dalirian'ın açıklaması akıllara "Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı?" sorusunu getirdi.


Advertisement