Dalaman Ormanda İftar Yemeği ve Plaket Töreni - Son Dakika
Yerel

Dalaman Ormanda İftar Yemeği ve Plaket Töreni

Dalaman Ormanda İftar Yemeği ve Plaket Töreni

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar emekli olan 10 işçiye plaket verildi.

10.07.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar emekli olan 10 işçiye plaket verildi.

Verilen iftar yemeği ile ilgili bilgi veren Merkez İşletme Şefi Mehmet Oruç; " Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü olarak Ramazan Ayı içinde geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Şefleri ile bir araya gelip, geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine verilmesine karar verdik. İşletmemizin memurları, işçileri ve ailelerini bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonrada bu geleneği devam ettirmek istiyoruz. Davetimize katılan personelimizi, işçilerimize ve değerli ailelerine teşekkürlerimizi sunarız"

Düzenlenen iftar yemeğinden sonra Dalaman İlçesi'nde bulunan Kur'an Kursu Hocası Ali İhsan Yaşar tarafından iftardan önce ve sonra dualar okundu.

EMEKLİ OLAN 10 İŞÇİYE PLAKET VE HEDİYELERİ VERİLDİ

Orman İşletme Müdürü Adem Acar'ın iftar yemeğinden sonra plaket ve hediye töreninde yaptığı konuşmasında; " İşletmemizin değerli personeli ve değerli aileleri; öncelikle hoş geldiniz. Umarım Mübarek Ramazan Ayı hepinize hayırlara vesile olur. Biz Dalaman Orman İşletmesi olarak büyük bir aileyiz. Bu aileye zamanla katılanlar ile ayrılanlarda olmaktadır. Bu gün burada 10 civarında bulunan arkadaşlarımız emeklilik vesilesi ile aramızdan ayrıldı. Kendilerine bizlere hatırlaması için acizane küçük bir hediye sunmak istiyoruz. Ayrıca bağlı bulundukları sendika da birer hediye vermek istiyor. Emekli olan arkadaşlarımızın emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman Ormanda İftar Yemeği ve Plaket Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement