Dalaman'da Özel Eğitim Sınıflarının Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Eğitim

Dalaman'da Özel Eğitim Sınıflarının Açılışı Yapıldı

Dalaman\'da Özel Eğitim Sınıflarının Açılışı Yapıldı

Muğla’nın Dalaman İlçesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bünyesinde oluşturulan özel eğitim sınıflarının açılışı yapıldı.

12.02.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Dalaman İlçesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bünyesinde oluşturulan özel eğitim sınıflarının açılışı yapıldı.

Özel Eğitim Sınıfları, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında 1 sınıf ile eğitime başlamıştı. Yeni yapılan öğrenci kayıtları nedeniyle sınıf ihtiyacı duyulan okula, hayırsever işadamı Gökhan Nayci tarafından 2 yeni özel eğitim sınıfı yaptırıldı.

Yaptırılan 2 yeni özel eğitim sınıfı ile birlikte şu an okul bünyesinde toplam 3 özel eğitim sınıfında 16 öğrenciye eğitim veriliyor.

Açılış törenine, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Albay Murat Selçuk Çol, Belediye Başkanı Sayın Muhammet Şaşmaz, Kumtaş Ltd. Şti. sahibi hayırsever işadamı Gökhan Nayci adına Şirket Genel Müdürü Yavuz Mülayim, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, Mehmet Akif Ersoy Okul Aile Birliği yetkilileri ve öğrenci velileri katıldı.

Törende, Kaymakam Şimşek tarafından, Okul bünyesinde oluşturulan "Özel Eğitim Sınıfları"nın düzenlenmesinde verdiği desteklerden dolayı işadamı Gökhan Nayci adına Şirket Genel Müdürü Yavuz Mülayim'e Plaket verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Dalaman'da Özel Eğitim Sınıflarının Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da Kız Meslek Lisesi Öğrencileri Beslenme Desteği Projesiyle Anaokulu Öğrencilerine Hizmet Veriyor
    11:59 Elazığ'da Kız Meslek Lisesi Öğrencileri Beslenme Desteği Projesiyle Anaokulu Öğrencilerine Hizmet Veriyor

    Elazığ'da bulunan kız meslek lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Beslenme Desteği Projesi kapsamında 1400 anaokulu öğrencisine günlük kahvaltı ve yemek hizmeti sunuyor. Öğrenciler, alan şefi ve usta öğreticilerin eşliğinde, hijyenik ortamda hazırlanan yemekleri okullara ulaştırarak mesleki becerilerini geliştiriyor. Proje sayesinde öğrenciler, hem eğitim harçlıklarını çıkarıyor hem de mesleki açıdan daha donanımlı hale geliyor. Ayrıca, projenin hijyen açısından gerekli tüm kontrolleri yapılarak sağlıklı besinlerin sunulduğu belirtiliyor.

  • Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu
    11:53 Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla'da eğitim alan ve Menteşe Turgutreis KYK Yurdunda kalan gençlerle iftar sofrasında buluştu. İftarın ardından gençlerle sohbet eden Vali Akbıyık, tavsiyelerde bulunarak başarılar diledi. Programa üniversite rektörü, kaymakam, gençlik ve spor il müdürü ve il müftüsü de katıldı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti
    11:44 Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti

    Emet ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve daire müdürleri, öğrencilerle birlikte iftar yaparak bir araya geldi. İftar sonrası yapılan sohbette protokol üyeleri, öğrencilere hedef belirleme ve disiplinli çalışma konusunda tavsiyelerde bulundu.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi
    11:33 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde akademik ve idari personel bir araya gelerek iftar yemeği programı düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, katılımcılara teşekkür ederek ramazanın birlik ve beraberlik içinde geçmesi dileğinde bulundu.

  • Bilecik'te 'Okulumda Güvendeyim' projesiyle 176 öğrenciye eğitim verildi
    11:25 Bilecik'te 'Okulumda Güvendeyim' projesiyle 176 öğrenciye eğitim verildi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bulunan Hisarcık Beşevler İlkokulu ve ortaokulunda, 'Okulumda Güvendeyim' projesi kapsamında 176 öğrenciye trafik kuralları, güvenli internet kullanımı, kişisel güvenlik ve mahremiyet eğitimi verildi. Etkinliklerde Jandarma tanıtıldı ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

  • Malatya'da 2 Bin Öğrenci Kütüphaneler Haftası Etkinliğinde Kitap Okudu
    11:24 Malatya'da 2 Bin Öğrenci Kütüphaneler Haftası Etkinliğinde Kitap Okudu

    Malatya'da düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde yaklaşık 2 bin öğrenci, Sümer Park'ta bir araya gelerek kitap okudu. Etkinlikte konuşma yapan Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, kitap okuma alışkanlığının önemini vurgulayarak öğrencileri okumaya teşvik ettiklerini belirtti. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak da katıldı.

  • Gurbetçi Ali Yağcı, Karaman'da Müze Kurarak Eğitime Katkı Sağlıyor
    11:23 Gurbetçi Ali Yağcı, Karaman'da Müze Kurarak Eğitime Katkı Sağlıyor

    Karamanlı gurbetçi Ali Yağcı, öğretmenlik yapamadığı için işsiz kaldı ancak memleketindeki eski okul binasına kurduğu müzeyle eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Yağcı, yıllar boyunca topladığı binlerce eğitim aracını sergilediği müze ile ziyaretçilerini geçmişe götürerek eğitime katkı sağlıyor.

  • Elazığ'da üniversite öğrencilerine ücretsiz iftar veriliyor
    11:16 Elazığ'da üniversite öğrencilerine ücretsiz iftar veriliyor

    Elazığ Fırat Üniversitesi bünyesinde eğitim gören öğrencilere Ramazan ayı boyunca ücretsiz iftar veriliyor. Üniversitenin yerleşkesindeki Üniversite Evinde bulunan yemekhanede günlük ortalama 5 bin kişilik yemek çıkarılıyor. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz da iftar programına katılarak öğrencilerle birlikte iftar açtı ve kendileriyle sohbet etti. Öğrenciler, kampanyadan dolayı teşekkürlerini iletti.

  • Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Mektuplarını Asker Abilerine Gönderdi
    11:13 Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Mektuplarını Asker Abilerine Gönderdi

    Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, ödev olarak kendilerine verilen ilk mektuplarını askerlere yazdı. Mehmetçik, minik yüreklerin duygu yüklü mektuplarına cevap vererek okullarında ziyaret etti. Ayrıca, 9. Kolordu Komutanlığı'nın karargahında da öğrencileri misafir etti. Tugay Komutanı Yardımcısı Piyade Albay M. Kelami Kablay, öğrencilere duygusal bir cevap vererek onları tebrik etti.

  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Öğrencilerle İftarda Buluştu
    11:11 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Öğrencilerle İftarda Buluştu

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, MEDEM üyesi öğrencilerle bir araya gelerek iftar programında birlikte vakit geçirdi. Rektör Özölçer, öğrencilerle sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi ve Ramazan'ın huzurunu paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

  • Samsun Emniyet Müdürlüğü, anaokulu öğrencilerini bilgilendirdi
    11:03 Samsun Emniyet Müdürlüğü, anaokulu öğrencilerini bilgilendirdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güvenli Mahallem ve Güvenli Eğitim Projesi kapsamında Atakum Küçük Kaşifler Anaokulu'nu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere meslek tanıtımı, temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı gibi konular hakkında bilgi verildi.


Advertisement