Dalaman'da Kızılay Derneği'nin Bürosu Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Dalaman'da Kızılay Derneği'nin Bürosu Açılıyor

Dalaman\'da Kızılay Derneği\'nin Bürosu Açılıyor

Dalaman Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı, Atakent Mahallesi’nde yeni açılan irtibat bürosunda yapıldı.

29.06.2015 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı, Atakent Mahallesi'nde yeni açılan irtibat bürosunda yapıldı.

Dalaman Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısında 1.gündem maddesi olarak yeni kurulan Kızılay Derneği Dalaman Şubesi'nin yer talebi konusu görüşüldü. Dalaman Belediye Meclisi oy birliği ile Kızılay Derneği Dalaman Şubesi'ne eski Belediye Hizmet binasından bir ofisi 3 yıllığına ücretsiz olarak tahsis etti. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz konu ile ilgili verdiği bilgide; "Kızılay gibi son derece yararlı bir kuruluşun Dalaman'da kurulması çok güzel. Kızılay'ın Dalaman'da şubesinin açılmasına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dalaman Belediyesi olarak Kızılay'ın hizmetlerini yürütebilmesi için belediyemize ait eski belediye hizmet binamızda bulunan bir ofisi Kızılay'a üç yıllığına tahsis ettik. Dalaman için hayırlı olsun" dedi.

ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİ'NE YER TAHSİSİ YAPILDI

Dalaman Belediyesi Atakent Mahallesi İrtibat Bürosu'nda yapılan belediye meclis toplantısında aynı zamanda Altı Nokta Körler Derneği'ne de iki ayrı noktada üç yıllığına yer tahsisi yapıldı. Hem Kızılay'a ofis tahsisinde, hem de Altı Nokta Körler Derneği'ne yer tahsisinde kararlar oy birliği ile alındı. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ın Başkanlık ettiği meclis toplantısına tüm meclis üyeleri eksiksiz katılırken çok sayıda vatandaşta meclis toplantısını takip etti. Dalaman Belediyesi Atakent Mahallesi İrtibat Bürosu'nda yapılan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Meclis Toplantısını takip eden vatandaşlar söz alıp, Belediye ye taleplerini ileten vatandaşlar, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a uzun yıllardan bu yana belediyeden hizmet alamayan Atakent Mahallesi'ne göreve geldiği günden bu yana daha 14 ay geçmesine rağmen yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Dalaman Belediyesi Atakent Mahallesi İrtibat Bürosu'nda yapılan Belediye meclis toplantısında aynı zamanda Altı Nokta Körler Derneği'ne de iki ayrı noktada üç yıllığına yer tahsisi yapıldı. Hem Kızılay'a ofis tahsisinde, hem de Altı Nokta Körler Derneği'ne yer tahsisinde kararlar oy birliği ile alındı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman'da Kızılay Derneği'nin Bürosu Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement