Dalaman'da Asfalt Ekipleri İş Başında - Son Dakika
Yerel

Dalaman'da Asfalt Ekipleri İş Başında

Dalaman\'da Asfalt Ekipleri İş Başında

Muğla’nın Dalaman ilçesinde Sanayi Sitesi’ni çevre yoluna bağlayan ve yıllardan bu yana çok bozuk olmasından dolayı sıkıntıya neden olan Kanal Boyu yolunda Dalaman Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

24.06.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Sanayi Sitesi'ni çevre yoluna bağlayan ve yıllardan bu yana çok bozuk olmasından dolayı sıkıntıya neden olan Kanal Boyu yolunda Dalaman Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Dalaman Sanayi Sitesi ve çevreyolu arasında en önemli bağlantı yolu olan Kanal Boyu Yolu Dalaman Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. Dalaman Belediyesi'ne bağlı ekipler yolda yapılan çalışmayı bir an önce tamamlamak ve yolu asfaltlamak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Daha önce de asfalt olan ama asfaltın ömrünü tamamlamasından dolayı birçok laka oluşan yol sıkıntı yaratıyordu. Yaklaşık 3,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yapılmasının ardından çevre yolundan Dalaman'a ulaşımın daha da rahatlayacağı tahmin ediliyor.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a çalışmalardan dolayı teşekkür eden Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar "Kanal Boyu Yolu'nun asfalt çalışmasını yaptırdığı için sanayi esnafım adına ve şahsım adına başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman'da Asfalt Ekipleri İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement