Dalaman Çayı'nda Rafting Sonrası Yucarlakçay'da Serinlediler - Son Dakika
Güncel

Dalaman Çayı'nda Rafting Sonrası Yucarlakçay'da Serinlediler

Dalaman Çayı\'nda Rafting Sonrası Yucarlakçay\'da Serinlediler

Muğla'da, havaların ısınmasıyla birlikte turizm sezonu da açılmaya başladı.

22.04.2014 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da, havaların ısınmasıyla birlikte turizm sezonu da açılmaya başladı. Dalaman Çayı'nda rafting yapan, safari turu ile doğayı gezen turistler, sıcak havadan bunalınca da kendilerini Yuvarlakçay'ın soğuk sularına bıraktı.

Dalaman Çayı'nda rafting yapan ardından safariyle Köyceğiz'in Pınarköy Mahallesi'nde bulunan Yuvarlakçay'a gelen yerli ve yabancı turistler, önce bölgedeki kanyonu gezdi. Kuş sesleri ve zakkum çiçekleri arasında yürüyüş yapan turistler, yorgunluğu Yuvarlakçay'ın soğuk sularından çıkardı. Su tabancalarıyla çocuklar gibi oynayan turistler, buradaki restoranlarda karınlarını doyurdu.

Dalaman Çayı'na ve Yuvarlakçay'a rafting turlarına ilginin yoğun olduğunu söyleyen işletmesi bulunan İsmail Yıldırım, "Doğa ve soğuk su heyecanını yaşamak isteyenleri Yuvarlakçay'a bekliyoruz. Türkiye'nin değişik bölgelerinden ve Avrupa ülkelerinden çok sayıda turiste Dalaman Çayı'nda rafting yaptırıyor ve devamında Yuvarlakçay'ya gelerek burada kendilerini soğuk sulara atıyorlar. Bu sene sezon erken başladı. Gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dalaman Çayı'nda Rafting Sonrası Yucarlakçay'da Serinlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement