Dalaman Belediyesinden Aliş İçin Lokma - Son Dakika
Yerel

Dalaman Belediyesinden Aliş İçin Lokma

Dalaman Belediyesinden Aliş İçin Lokma

Muğla’nın Dalaman ilçesinde geçtiğimiz sene vefat eden bölgenin sevilen simalarından Mehmet Ali Akyürek (Aliş) için Dalaman belediyesi tarafından lokma döktürüldü.

22.08.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Dalaman ilçesinde geçtiğimiz sene vefat eden bölgenin sevilen simalarından Mehmet Ali Akyürek (Aliş) için Dalaman belediyesi tarafından lokma döktürüldü.

Dalaman Belediyesi geçen yıl 21 Ağustos tarihinde vefat eden Mehmet Ali Akyürek (Aliş) için ölümünün yıl dönümünde Dalaman merkez camisinin önünde lokma döktürdü.

Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz "Manevi personelim" dediği Mehmet Ali Akyürek'i ölümünün yıl dönümünde büyük bir üzüntü içinde andıklarını belirtti.

Şaşmaz; " Aliş, Dalaman'da herkes tarafından sevilen bir kişi idi. Dalaman Belediyesinin manevi personeli gibi her zaman bizlerin yanında bulunurdu. Maalesef kendisini bir yıl önce bugün kaybettik. Dalaman Belediyesi olarak ölümünün birinci yılında lokma hayrı ile kendisini anıyoruz" dedi.

Bölge halkı tarafından el üstünde tutulan Aliş lakaplı Mehmet Ali Akyürek (28) 21 Ağustos 2014 tarihinde böbrek yetmezliği nedeni ile tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman Belediyesinden Aliş İçin Lokma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement