Dalaman Belediye Meclisi'nden Dört Önemli Karar - Son Dakika
Yerel

Dalaman Belediye Meclisi'nden Dört Önemli Karar

Dalaman Belediye Meclisi\'nden Dört Önemli Karar

Dalaman Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısında gündemdeki konularla ilgili kararlar alındı.

05.08.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısında gündemdeki konularla ilgili kararlar alındı.

Dalaman Belediye Meclisi'nin Ağustos Ayı olağan Meclis toplantısında; şehir merkezindeki gazinoların şehir dışına çıkarılması, Cumhuriyet İlköğretim 8. Sınıf Öğrencisi Feray Çelik'in gülle atma yarışında Türkiye Birincisi olması nedeniyle ödül verilmesi, Belediyeye ait Park Oteli'nin kiraya verilmesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis Karakolu'na tahsisi için dört önemli karara imza atıldı.

Dalaman Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Dalaman Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Meclis Toplantısı Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Başkanlığı'nda toplandı. Toplantı şehir merkezindeki gazinoların şehir dışına taşınması için Dalaman Belediyesi tarafından sanayi sitesinin yan tarafında bulunan sanayi alanına yapılacak olan işyerlerinin yapımının ne şekilde yapılacağının görüşülmesi ile başladı. Görüşmelerin Plan Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonu'nun raporlarının aynen kabul edilmesi kararı alındı. 2. gündem maddesi olarak Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8.Sınıf öğrencisi Feray Çelik'e Gülle atma branşında Türkiye Birincisi olmasından dolayı ödül verilmesi konusu görüşüldü. Görüşmelerin sonunda Feray Çelik'e 750 TL ödül verilmesi karara bağlandı.

Belediyeye ait Park Otel'in kiraya verilmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşmelerden sonra Park otelin kiraya verilebilmesi için şartname hazırlanmasına karar verildi.

Son olarak Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Dalaman Belediyesi'ne ait alan da Polis Karakolu olarak kullanılan binanın Emniyet Müdürlüğü'ne tahsisinin 31 Aralık tarihine kadar uzatılması konusu görüşüldü. Alınan karar ile binanın İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 31 Aralık 2015 tarihine kadar tahsisi sağlandı.

Dalaman Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1 Eylül tarihinde toplanmak üzere son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman Belediye Meclisi'nden Dört Önemli Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement