Daily Mail: İngiliz Cihatçı Madamlar, IŞİD'in Genelevlerini İşletiyor - Son Dakika
Dünya

Daily Mail: İngiliz Cihatçı Madamlar, IŞİD'in Genelevlerini İşletiyor

İngiliz basınından Dail Mail, "IŞİD'e katılan cihatçı madamlar, genelevler kurarak Iraklı kadınları seks kölesi olarak kullanıyor." dedi.

14.09.2014 21:29  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz gazetelerinde yer alan haberlere göre, IŞİD’e katılan Cihatçı Mamalar, genelevler kurup esir alınan Iraklı kadınları seks kölesi olarak kullanıyorlar.

İNGİLİZ BASINI YAKALANAN KADINLARA DİKKAT ÇEKTİ

Daily Mail gazetesi, “İngiliz Cihatçı ‘madamlar’ kaçırılan binlerce Iraklı kadınlarla dolu IŞİD genelevlerini işletiyorlar” başlıklı haberinde, Suriye’nin Rakka şehrinde IŞİD’in sadece kadın militanlardan oluşan El Hansa Tugayı’nı kurduğunu ve Yezidilerden 3 bin kadının yakalandığına dikkat çekti.

"SEKS KÖLELİĞİNE ZORLANIYORLAR"

IŞİD’de savaşanlar için bu kadınların genelevlerde seks köleliğine zorlandıklarını kaydeden Daily Mail, İngiliz kadın Cihatçıların El Hansa Tugayı adı verilen dini polis gücünü yönettiklerini ileri sürdü.

El Hansa Tugayı’nın elebaşısının geçen yıl İngiltere’yi terk eden Glasgowlu 20 yaşındaki Aqsa Mahmud olduğu anlaşıldı.

Daily Mail: İngiliz Cihatçı Madamlar, IŞİD\'in Genelevlerini İşletiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Daily Mail: İngiliz Cihatçı Madamlar, IŞİD'in Genelevlerini İşletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • EN LANET: ZATEN YERYÜZÜNDEKİ EN LANET KAVİM. İNGİLİZLERDİR. SONRA SIRASI İLE İSRAİL, FAMERİKA FRANSA YANİ BATILI ÜLKELER. 28 138 Yanıtla adek: bu yorumu beğenmeyen emperyalizmm uşağı pkk liler mi var ?? hemen ayağınızı kaldırın kırolar 0 0
  • HALA: HALA BU KAREKTERSİZLERİ İSLAM SANAN BİÇARELER VAR. 98 3 Yanıtla
  • amed: bunu diyen ülkede erkeklerin eşlerini aldatma oranı 92. 25 . ah ingiltereee 18 66 Yanıtla
  • huzeyfe: yalan haber asparagas bu kadarda saldırılmaz işitin hiç yapmayacagı biriş ister sevelim ister sev meyelim dogruya eyvallah yananında bukadarına pes 11 24 Yanıtla
  • at gözlüğü takmayan: işid hatalar ve yanlışlar içinde olan bir terör örgütü diyoruz kafa kesiyor ualan peki amerikanın ırakta masum milyonlarca insanı oldürmesi binlerece kadına tecavüz etmesine esadın binlerce insanı katl etmesine ne diyorsunuz. . . hey yurdum insanı heyyyy bu yalan haberlerle işide taraftar kazndırmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. . . . . ye sazan milletim ye!!! 10 10 Yanıtla
  • BORAT: Ben ISID in bogaz kesme, kadinlari kacirma, Müslüman olmayanlari zorla korkuyla islamlastirmasindan sonra samimi söylüyorum bu Dinle arama cok büyük mesafe koydum. Zaten cogu müslüman bilincaltinda bu canileri destekliyor, 7. yüzyil ile 21. yüzyil cok farkli, o dönemin yasantisini bu caga uyduramazsin bu tip insanlarin sorunlari budur, Müslümanlarin en büyük hatasi kendilerini elestirme zahmetine girmezler burunlari havada la ilahe illallah, Yahudiler ve Hristiyanlari Müslümanlardan ayiran begendigim özellikleri Kitaplariyla toplumu bir yönetim , bir Kanun kaynagi yapip günlük yasami dizayn etmeye calismiyorlar, Müslümanlarin bilim, teknik, spor, felsefe, tipta geri kalmalarinin nedeni hala dini hayatta cok yanlis yerlere koymalaridir, Cihat icin kullandiklari silahalar bile cok sevmedikleri Gavurlarin icadi, Paradox bir durum 12 7 Yanıtla RAİF ÇİZMELİOĞLU: YANİ DİNSİZ OLDUN . AHMAK. . . SENİN GİBİ GERİ ZEKALILAR İŞTE BÖYLE İNANIYOR İSLAMİYETE . . . ZATEN YAHUDİ V HİRİSTİYANLARIN İSTEDİKLERİ SENİN GİBİLERİ İNANDIRMAK . . . VE BAŞARILIDA OLUYORLAR. . . ÇÜNKÜ İSLAMİYET SENİN İNANDIĞIN GİBİ YERLEŞTİRİLMİŞ BU MİLLETİN AKLINA 0 0
  • DÜNYA: DÜNYA ÜZERİNDE YAHUDİLER VAR OLDUĞU MÜDDETÇE, MÜSLÜMANLAR'A RAHAT YOKTUR. HER KILIF'A BİR KURGU. VE SUÇLU MÜSLÜMANLAR OLARAK LANSE EDEBİLMEKTELER. HEMDE SİNSİCE ALLAH BELANIZI VERSİN. BİR ZAMANLAR OSMANLI DEVLETİ, ŞİMDİ ORTADOĞU. HER TÜRLÜ REZİLLİĞİ TOPRAKLARIMIZDA YAŞAYAN BUNLAR'IN SONU NE ZAMAN GELECEK. RESMEN HAÇLI ORDUSU KURMUŞLAR. 11 8 Yanıtla
  • Siyah: Tamam hadi yalan olsun kaçırılan binlerce kadın nerde ? Hadi ona cevap verin IŞİD ciler ? 11 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor
    10:09 Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor

    Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması, 75. kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Etkinlikler arasında ulusal bayrak çekme töreni, askeri müzik gösterisi ve temalı ışık gösterileri yer alıyor. Ayrıca donanma kışlaları ve gemileri halkın ziyaretine açık olacak. Ayrıca, donanma ile ilgili sanatsal eserlerden oluşan bir sergi düzenlenecek ve eğitim kampanyası yürütülecek.

  • Çin, Filistinlilere yardım malzemeleri gönderdi
    09:59 Çin, Filistinlilere yardım malzemeleri gönderdi

    Çin hükümeti tarafından sağlanan bir grup insani yardım malzemesi Mısır'ın El-Ariş Havalimanı'na ulaştı. Yardımlar Refah sınır kapısı üzerinden Gazze Şeridi'ne ulaştırılacak. Çin Büyükelçiliği, Çin hükümetinin, Gazze'deki acil insani durumu hafifletmek amacıyla Mısır üzerinden Gazze'ye birkaç parti gıda, ilaç ve çeşitli acil insani yardım malzemesi gönderdiğini bildirdi.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.


Advertisement