Daha Güzel Bir Niğde İçin - Son Dakika
Yerel

Daha Güzel Bir Niğde İçin

Daha Güzel Bir Niğde İçin

Niğde Belediye Başkanlığı şehir genelinde Niğde'yi daha güzel, modern ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

11.08.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanlığı şehir genelinde Niğde'yi daha güzel, modern ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz 5 yıl içerisinde şehrin önemli ihtiyaçları arasında öncelik arz eden içme suyu hattı, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı gibi çalışmaların yanı sıra asfalt ve kaldırım, çevre düzenlemesi gibi çalışmalar yer alırken, Niğde Belediye Başkanlığı görevinde ikinci dönemine devam eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'de yeşil alan çalışmalarıyla mahalle ve caddelere hayat vermeye devam ediyor.

Estetiğin şehrin gelişiminde ve insan huzurunda vazgeçilmez bir unsur olduğunun bilincinde olduklarını belirterek şehir genelinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, insan refahı, çocuklarımızın ve şehrimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz dedi.

Her geçen gün ihtiyaç duyulan hizmetleri Niğde'nin en ücra köşesine kadar ulaştıran Niğde Belediye Başkanlığı verdiği sözleri bir bir gerçekleştirerek iradeli ve dik duruşlu bir Belediyeciliği ortaya koymaya devam ediyor. Niğde genelinde çeşitli hizmetlerin altına imza atmaya devam eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Nar Mahallesinde seçim sonrasında başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı, asfalt ve üst yapı düzenlemelerinin yanı sıra yeni park alanlarının da oluşturulmasını sağlayarak mahallenin yeşil alan ve çocukların park ihtiyaçlarının karşılanması noktasında projelerini gerçekleştiriyor.

Yapılan hizmetlerden herkes memnun

Yapılan hizmetler ve Nar Mahallesine gösterilen önemden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Nar Mahallesi Muhtarı Yakup Bostan; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a Nar Mahallesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Nar Mahallesinde geçmiş dönemlerde de hizmet oldu ama bu dönem seçimler biter bitmez hemen mahallemize asfalt ekipleri girdi. Nar Mahallemizde asfaltsız yolumuz kalmadı. Vatandaş da memnun muhtar olarak biz de memnunuz. Şu anda söz verdiği üzere Nar Mahallesinin üst tarafına İmam Hatip Lisesi karşısına yapımı başlatılan park yapımı çalışmalarından dolayı da Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyorum. Çalışmalar tamamlandığında Niğde'de tek örnek bir park olacak. Nar mahallesi olarak bizler de bu parka sahip çıkacağız. Bundan sonraki yapılacak hizmetlerden dolayı da teşekkür ederim. Allah razı olsun. Emeğinin karşılığını gelecek dönemlerde de biz esirgemeyeceğiz" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daha Güzel Bir Niğde İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement