Daha Güzel Bir Niğde İçin - Son Dakika
Güncel

Daha Güzel Bir Niğde İçin

Niğde Belediye Başkanlığı şehir genelinde Niğde'yi daha güzel, modern ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

11.08.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz 5 yıl içerisinde şehrin önemli ihtiyaçları arasında öncelik arz eden içme suyu hattı, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı gibi çalışmaların yanı sıra asfalt ve kaldırım, çevre düzenlemesi gibi çalışmalar yer alırken, Niğde Belediye Başkanlığı görevinde ikinci dönemine devam eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'de yeşil alan çalışmalarıyla mahalle ve caddelere hayat vermeye devam ediyor.

Estetiğin şehrin gelişiminde ve insan huzurunda vazgeçilmez bir unsur olduğunun bilincinde olduklarını belirterek şehir genelinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, insan refahı, çocuklarımızın ve şehrimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz dedi.

Her geçen gün ihtiyaç duyulan hizmetleri Niğde'nin en ücra köşesine kadar ulaştıran Niğde Belediye Başkanlığı verdiği sözleri bir bir gerçekleştirerek iradeli ve dik duruşlu bir Belediyeciliği ortaya koymaya devam ediyor. Niğde genelinde çeşitli hizmetlerin altına imza atmaya devam eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Nar Mahallesinde seçim sonrasında başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı, asfalt ve üst yapı düzenlemelerinin yanı sıra yeni park alanlarının da oluşturulmasını sağlayarak mahallenin yeşil alan ve çocukların park ihtiyaçlarının karşılanması noktasında projelerini gerçekleştiriyor.

Yapılan hizmetlerden herkes memnun

Yapılan hizmetler ve Nar Mahallesine gösterilen önemden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Nar Mahallesi Muhtarı Yakup Bostan; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a Nar Mahallesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Nar Mahallesinde geçmiş dönemlerde de hizmet oldu ama bu dönem seçimler biter bitmez hemen mahallemize asfalt ekipleri girdi. Nar Mahallemizde asfaltsız yolumuz kalmadı. Vatandaş da memnun muhtar olarak biz de memnunuz. Şu anda söz verdiği üzere Nar Mahallesinin üst tarafına İmam Hatip Lisesi karşısına yapımı başlatılan park yapımı çalışmalarından dolayı da Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyorum. Çalışmalar tamamlandığında Niğde'de tek örnek bir park olacak. Nar mahallesi olarak bizler de bu parka sahip çıkacağız. Bundan sonraki yapılacak hizmetlerden dolayı da teşekkür ederim. Allah razı olsun. Emeğinin karşılığını gelecek dönemlerde de biz esirgemeyeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daha Güzel Bir Niğde İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bakan Fidan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü
    13:44 Bakan Fidan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'daki temaslarının ardından Hollanda'ya gelerek Lahey'de Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

  • Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı halkın sahiplenmesiyle başarıya ulaştı
    13:44 Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı halkın sahiplenmesiyle başarıya ulaştı

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın halkın sahiplenmesiyle başarıya ulaştığını belirtti. Karnavalın ekonomiye değer kattığını ifade eden Karnaval Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt, gelecek sene daha kalabalık bir katılım beklediklerini söyledi. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ise karnavalın yerel idareler, sivil toplum ve merkezi idare işbirliğiyle gerçekleştirilmesinin önemini vurguladı.

  • Kars'ta Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Yakalandı
    13:43 Kars'ta Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Yakalandı

    Kars'ta İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ticareti yapanların yakalanması için başlatılan çalışmada, Kağızman Akçay köyü kırsalında hareketlerinden şüphelenilen 2 kişi yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada, tarlada 60 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin evlerinde ise uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • 10. Kamu Bilişim Zirvesi başladı
    13:42 10. Kamu Bilişim Zirvesi başladı

    Kamu Bilişim Derneği tarafından düzenlenen, '10. Kamu Bilişim Zirvesi' Antalya'da başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, zirvenin Türkiye'nin güçlü ilerleyişine ışık tutacağını belirtti. Kamu hizmetlerinde dijitalleşme konusunda Türkiye'nin hızlı yol kat ettiğini vurgulayan Sayan, e-Devlet ve e-Nabız'da 70 milyon kişiye ulaşıldığını söyledi. Zirvenin ilk gününde, çeşitli özel ve kamu kurumlarının projeleri paylaşıldı.

  • GATHİB 2023 Genel Kurulu'nda İhracat Düşüşü Değerlendirildi
    13:41 GATHİB 2023 Genel Kurulu'nda İhracat Düşüşü Değerlendirildi

    Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB), 2023 yılı Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Toplantıda, 2023 yılında yaşanan ihracat düşüşü ve sektördeki zorluklar değerlendirildi. GATHİB Başkanı Fikret Kileci, üyelerin dirençli bir duruş sergilediğini belirtirken, uluslararası talep daralması ve 6 Şubat depremlerinin ihracatı olumsuz etkilediği vurgulandı. Ayrıca, 2023 yılında en fazla ihracat yapılan mal grupları ve ülkeler de açıklandı. GATHİB, 2024 yılında da yoğun bir takvimle çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

  • Türkiye-Çin Ekonomik Forumu İstanbul'da düzenlendi
    13:39 Türkiye-Çin Ekonomik Forumu İstanbul'da düzenlendi

    Türkiye-Çin Ekonomik Forumu, İstanbul'da gerçekleşti. Forumda, iki ülkenin ikili ekonomik ve ticari ilişkilerinin büyüme kaydettiği vurgulandı. Türk ve Çinli şirketlerin temsilcileri, yeni ortaklıklar geliştirmek üzere ikili görüşmelerde bulundu. Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği güçlü seyrediyor.

  • Beylikdüzü'nde Bir Dükkanın Camına Ateş Açıldı
    13:39 Beylikdüzü'nde Bir Dükkanın Camına Ateş Açıldı

    Beylikdüzü'nde bulunan bir butik giyim dükkanının camına gece saatlerinde 5 el ateş açıldı. Dükkan sahibi tehdit almadıklarını belirtirken, olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • ABD, Filistin Devletinin BM Üyeliğini Veto Etti
    13:38 ABD, Filistin Devletinin BM Üyeliğini Veto Etti

    Birleşmiş Milletler'in Filistin devletini tanıması önerisiyle Güvenlik Konseyi'nde yapılan oylamada ABD veto kullanarak Filistinlilerin kuruluşa tam üyeliğini engelledi. İngiltere ve İsviçre çekimser kalırken, konseyin geri kalan 12 üyesi lehte oy kullandı.

  • İzmir Balçova'daki Teleferik Tesislerinde Bakım Tamamlandı
    13:36 İzmir Balçova'daki Teleferik Tesislerinde Bakım Tamamlandı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova'daki teleferik tesislerinde yapılan titiz bakım çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Tesislerin Avrupa Birliği standartlarında hizmet verdiği ve güvenli bir şekilde kullanılabileceği belirtildi.


Advertisement