PKK'nın Dağa Çıkarmak İstediği Çocuklar Operasyonla Kurtarıldı! - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Dağa Çıkarmak İstediği Çocuklar Operasyonla Kurtarıldı!

PKK\'nın Dağa Çıkarmak İstediği Çocuklar Operasyonla Kurtarıldı!

Van'ın Çatak ilçesinde terör örgütü PKK'nın dağa çıkarmak istediği 1'i kız 3 çocuk, vatandaşların ihbarı sonrası terörle mücadele ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

25.11.2015 18:21  Güncelleme: 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak ilçesinde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda teröristlerin dağa çıkarmak istediği 1'i kız 3 çocuk, terörle mücadele ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarılarak ifadeleri alındı.

İLÇE MERKEZİNE KADAR TAKİP EDİLDİLER

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, çocukların bindirildiği V.D. yönetimindeki minibüsü takibe aldı. Van yönünden gelip ilçe merkezine giriş yapan minibüse, içindeki 2'si erkek, 1'i kız, 3 çocuk indikten sonra operasyon düzenlendi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili minibüs sürücüsü V.D. ve yanında bulunan N.K. gözaltına alındı. Operasyonla kurtarılan üç çocuk ise Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdikten sonra Van'dan gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'nın Dağa Çıkarmak İstediği Çocuklar Operasyonla Kurtarıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • bado: inadına hdp hdp hdp .faşişt Türklere inat yine hdp 6 77 Yanıtla mala kürdi: zzzz yorumunda haklı bende kürdüm.inanın faşist dediğiniz toplumda sorunsuz olarak birden çok fazla ırk beraber yaşarken kürtlerde bırakın birden fazla ırkı iki öz kardeş beraber bir arada idare edemiyor.çok koyu HDP sempatizanı bir yakınım Allah kürde fırsat vermesin diyor.şimdi eğri oturup doğru konuşalım bu durumda faşist kim okuyanların takdirine sunulur 0 0 mala kürdi: 12 ay askerliği özgürlük gaspı olarak kabul edersiniz.hem barıştan bahsedersiniz hemde ana babaların ufacık çocuklarını ömür boyu sonu meçhul bir hayata ızdıraba atarsınız.sizi değil size oy atanları anlamıyorum 0 0
  • muşlu: "kürdüm ne mutlu türküm 51 5 Yanıtla
  • koçibey: helal pütin seninle kürtler de coşacak.. 1 16 Yanıtla
  • vatantas: bunlar milisler vanda bir cok milis var devlet baba once bunlari alip icimizdeki pisligi temizlemek gerekir yoksa pkk bitmez her seyi bunlar temin ediyorlar 13 0 Yanıtla
  • HAWAR HAWAR CAN QETICE: ALLAH mazlum kurt halkin yanindadir kahrolsun zalimler kahhar isminle kahr et YA RAB 4 7 Yanıtla
  • Gerçek : Kürtleri 100 yıl önce kandirdiniz artık yemezler özgürlük çok yakın 1 8 Yanıtla gotanak: arkadaşım acaba sen nerde yaşıyorsun bundaha ala özgürlükmü var neyimiz eksik ki daha ne istiyoruz ne ayaksın sen. 2 1 safiye: kürtler kaç yüzyıldır sırtımızda kambur gibi asalak yaşıyor utanma varmı sizde 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek
    16:48 Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek

    Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

  • Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak
    16:47 Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak

    Hatay Valiliği, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kente gelecek vatandaşların yol masraflarının ödenebilmesi için ulaşım evraklarını kentteki AFAD müracaat noktalarına ibraz etmeleri gerektiğini bildirdi. Valilik, vatandaşların başvurabileceği 21 müracaat noktasını da paylaştı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi
    16:44 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan bir süt çiftliğine 'Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası'nı teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Tepebaşı ilçesinde ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası alan işletme oldu. Çiftlikte ayrıca hastalık taramaları ve süt kalite kontrolü yapılmaktadır. 2024 yılı için destekleme miktarının artırılması beklenmektedir.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor
    16:43 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçmene çağrı yaparak projelerini anlattı. Hatipoğlu, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, sandığa giderek oy kullanmalarını istedi.

  • İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı
    16:43 İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şube ekipleri tarafından yakalanan 4 kişi cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda 26 kilo 150 gram esrar ile 2 kilo 65 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    16:42 Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Kentte esnaf ziyaretlerinde bulunan Davutoğlu, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Amasya Muhacirler Derneğini ziyaret eden Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, seçimlere çok az bir süre kaldığını, 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini söyledi.

  • Mustafa Bozbey: İnegöl'ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz
    16:41 Mustafa Bozbey: İnegöl'ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz

    Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnegöl'ün sanayi ile merkezi arasında raylı sistem ile tanışmasını istediklerini belirtti. Ayrıca İnegöl-Kestel arasında banliyö treninin işlemesi gerektiğini söyledi.


Advertisement