Dadaşlardan Pancar Ekicileri Kooperatifine Ziyaret! - Son Dakika
Güncel

Dadaşlardan Pancar Ekicileri Kooperatifine Ziyaret!

Dadaşlardan Pancar Ekicileri Kooperatifine Ziyaret!

Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Sakarya Erzurumlular Dernek Başkanı Abdurrahman Polat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri sıcak bir ortamda karşılandı.

19.08.2015 17:14  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Erzurumlular Derneği iadeyi ziyarette bulundu.

Hayli samimi geçen ziyarette, il ve ülke ekonomisi, tarım ve pancar üreticileri ile ilgili görüşler ortaya konulurken, siyasi düşünceler de samimiyetle paylaşıldı. Hem Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Ahmet Aya hem de Sakarya Erzurumlular Dernek Başkanı Abdurrahman Polat bir an önce hükümetin kurulmasının ülkeye yararlı olacağı görüşünde buluşurken, eğer hükümet kurulma ihtimali yoksa gereksiz zaman kaybından ve dolayısıyla ülke zarar görmemsi adına belirsizliğin bir an önce ortadan kalkması adına erken seçime gidilmesinin ülke yararına olacağını ifade ettiler.

Sakarya şehri ülkemizin bir mozaiği

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Ahmet Aya, birlik ve beraberlik içinde ülke ekonomisine katkı sağlamak adına her türlü ortak projelere hazır olduklarını ifade ederek "Erzurumlular Dernek Yönetimimizin ziyaretinden son derece mutlu olduk. Sakarya şehrimiz ülkemizin bir mozağı. Kardeşçe tüm etnik kökenlerle birlikte yaşayan örnek bir şehiriz. El ele kol kola birlikte ticaret yapıyor, dost ilişkilerde bulunuyoruz. Etkinliklerini yakından takip ettiğim Sakarya Erzurumlular Derneği de hayli faal ve kültürel çalışmalar içerisinde. Başkanımız Abdurrahman Polat ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Her zaman yanındayız

Sakarya Erzurumlular Dernek Başkanı Abdurrahman Polat ise, Tarım ile uğraşan ve ekonomisini bu şekilde sağlayan çiftçilere yönelik teşvik, destek gibi imkanların çoğalmasını beklediklerini aktarıp "Sakarya'nın en güçlü ve ayakları yere basan Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifini ziyaret ettik. Burada herkes sosyal sorumluluk çerçevesinde Pancar Ekici kardeşlerimizin haklarını en iyi şekilde gözeten bir kooperatif başkan ve yönetiminin bizleri samimi bir şekilde ağırlamasından ötürü son derece memnunuz. Birlikte ortak projelere imza atmaya da hazırız. Çiftçi kardeşlerimizin de her zaman yanındayız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dadaşlardan Pancar Ekicileri Kooperatifine Ziyaret! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement