D.Ü'de Pop Müzik Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

D.Ü'de Pop Müzik Rüzgarı Esti

D.Ü\'de Pop Müzik Rüzgarı Esti

Dicle Üniversitesi Konservatuar mezunlarından oluşan Grup Bazen, ilk konserini gerçekleştirdi. Gençlerin sahne performansı göz doldurdu.

28.01.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Konservatuar mezunlarından oluşan Grup Bazen, ilk konserini gerçekleştirdi. Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi formasyon öğrencilerinin mezun olması münasebetiyle düzenlenen konserde, şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

Dicle Üniversitesi kongre merkezinde yapılan konsere Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Yücel, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berrin Ziyadanoğulları, Konservatuar Müdürü Doç. Dr. Kürşat Gülbeyaz, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Şube Müdürü Mehmet Nur Öncü, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

90'ların pop müziği ile başlayan programda Tarkan'ın "Kış Güneşi", Deniz Seki'nin "Zor mu", Nilüfer'in "Böyle ayrılık olmaz" şarkıları seslendirildi. Sahne performansları ile göz dolduran grup, hareketli şarkılarla salonda bulunanları coşturdu. Ahmet Kaya'nın "İçimde ölen biri var" şarkısına salonda bulunanlarda cep telefonlarının ışıklarıyla hem şarkıya eşlik ettiler hem de görsel bir şölen sundular. Pop ve Rock tarzından söylenen şarkılarla, öğrenciler keyifli dakikalar yaşadılar.

Dicle Üniversitesi Mezun öğrenciler Birimi ve Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen konsere izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. İlgiden memnun kalan grup üyeleri talep olduğu takdirde konserlerin devamının geleceğini söylediler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel D.Ü'de Pop Müzik Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement