D-100 Karayolu'nda Kaza: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

D-100 Karayolu'nda Kaza: 2 Yaralı

D-100 Karayolu\'nda Kaza: 2 Yaralı

Halıcıoğlu, D-100 Karayolu'nda motosiklet ve sivil polis aracının karıştığı kazada iki kişi yaralandı.

24.11.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halıcıoğlu, D-100 Karayolu'nda motosiklet ve sivil polis aracının karıştığı kazada iki kişi yaralandı. Motosiklete kasklı binmiş iki yaralıya, ambulans gelene kadar diğer motosiklet sürücüleri yardım etti.

Kaza, D-100 Karayolu Halıcıoğlu mevkii Mecidiyeköy yönünde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Motosiklet sürücüsü Ahmet Deniz Uysal, sivil polis aracının şerit değiştirdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Savrulan Ahmet Deniz Uysal ile arkasında bulunan ablası Yağmur Uysal, yere düştü. Sivil araçta bulunan polisler, hemen yerde düşen yaralılara yardıma koştu. Yoldan geçen diğer motosiklet sürücüleri de yaralılara müdahale etmek için durdu. Yolda yatan yaralıları sakinleştirmeye çalışan motosiklet sürücüleri, kazazedelerin yakınlarını arayarak yaralıların sağlık durumlarının iyi olduklarını söyledi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara müdahale etti. Yaralı kardeşler Ahmet Deniz Uysal ile Yağmur Uysal, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MOTOSİKLETÇİ DAYANIŞMASI

Kazayı gören motosiklet sürücüleri, yerde yatan yaralılara yardıma koştu. Sağlık ekipleri gelene kadar yaralılara yardım edip, destek oldular.

Motosiklet sürücüsü Altuğ Akçaylı;"Arkadaşlar kaza yapmışlar. Yerde yatıyorlardı. Ben de yardımcı olmak için durdum. Daha önce ben de kaza yaptığım için biliyorum. Heyecan yapmasınlar diye yardımcı oldum" dedi. Gazetecilerin  "Buna motorcu dayanışması mı diyorsunuz? sorusuna, "Eğer kurallara uyuyorlarsa, ehliyetleri varsa evet. Yoksa ehliyetsiz kullanılmasına karşıyım" yanıtını verdi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel D-100 Karayolu'nda Kaza: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement