Metrobüs Yolunda Korkunç Kaza - Son Dakika
Güncel

Metrobüs Yolunda Korkunç Kaza

Metrobüs Yolunda Korkunç Kaza

Zeytinburnu D-100 Karayolu Ambarlar mevkiinde aynı yönde ilerleyen iki araç çarpışıp metrobüs yoluna girdi. Kazada, 2 kişi yaralandı.

22.11.2014 07:45  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu D-100 Karayolu'nda aynı yönde ilerleyen iki araç çarpışıp metrobüs yoluna girdi. Kazada, 2 kişi yaralanırken metrobüs yoluna giren araçlar çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 05.45'te Zeytinburnu D-100 Karayolu Ambarlar mevkiinde meydana geldi. Topkapı yönüne doğru seyir halindeki 34 ZM 6152 plakalı otomobilin sürücüsü Mahmut Özer, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybedince aynı istikamette ilerleyen Fatih Öztürk idaresindeki 34 BH 7745 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp metrobüs yoluna girdi. Fatih Öztürk'ün kullandığı araç metrobüs yolunda takla atarak ters döndü. Kazada, 34 BH 7745 plakalı araçta bulunan Hayriye Öztürk ve Kemal Tellioğlu yaralandı.

ŞOKA GİREN YAŞLI KADIN: "BİZ NEREYE GİDİYORDUK"

Diğer araçta bulunan 2 kişi ise şans eseri yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından olay yerine ambulans sevk edildi. Bu arada, ters dönen aracın içerisinden çıkarılan yaşlı kadın Hayriye Öztürk, şokun etkisiyle çevresindekilere "Biz nereye gidiyorduk" diye sordu. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı anlatan sürücü Fatih Öztürk, " Trabzon'a cenazeye gitmek için annemle dayımı Sabiha Gökçen Havalimanı'na götürüyordum. Bu sırada, sol şeritte ilerlerken araç arkadan bize vurdu. Vurduktan sonra metrobüs yoluna fırladık. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.

ARAÇLAR METROBÜS YOLUNDAN KALDIRILDI

Bu arada, kaza sırasında metrobüsün olay yerinden geçmemesi büyük bir faciayı önlemiş oldu. Metrobüs geçişleri kaza sebebiyle kontrollü olarak sağlandı. Araçların olay yerinden kaldırılmasıyla da metrobüs seferleri normale döndü.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Metrobüs Yolunda Korkunç Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ....: helal olsun adama yha ölümü göze alarak atıyo araçların önüne kednini trafigi durdursun diye. insanlık bitmiş istanbulda millet tam gaz gidiyor 15 0 Yanıtla
  • tr/tr: ambulansin isiklarini gordukleri halde hizini hic dusurmeden basip gecen soforlere basacaksin cezayi sonrada tavuk gibi aglacaklar 9 2 Yanıtla
  • OHRİ: yahu metrobüs yolundaki şu bariyeriere bakın ne saçma yaaa beton büyük yapsanıza araç vurdumu yola çıkmasa. . 2 3 Yanıtla
  • Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı kestane balı rekoltesini düşürdü
    11:48 Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı kestane balı rekoltesini düşürdü

    Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı zararlısının etkisiyle kestane balı rekoltesinde düşüş yaşanıyor. Arıcılar, arıların kış aylarında yeteri kadar uyuyamaması ve ilkbahar yağışlarının koloni çoğalmasını engellemesi nedeniyle endişeli. Ayrıca, kestane çiçeklerinin yağmur nedeniyle yıkanması ve gal arısının kestane ağaçlarına zarar vermesi de bal üretimini olumsuz etkiliyor. Arıcılar, iklim değişikliğiyle mücadele etmenin mümkün olmadığını belirterek, uyum sağlamak gerektiğini vurguluyor.

  • Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada
    11:47 Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada

    Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Olay, araç kamerası tarafından görüntülendi ve sosyal medyada yayıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulandı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı
    11:46 Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı

    Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi kurulduğu ihbarını aldı. Ekipler, eve düzenledikleri operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirdi ve olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

  • Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi
    11:46 Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda 181 adet gümrük kaçağı puro ile 25 adet gümrük kaçağı paket sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca cinsel içerikli ürünler, sigara sarma kağıdı ve gümrük kaçağı alkol de bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

  • Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak
    11:45 Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak

    Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı seçmenlerin oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için 227 sağlık personeli, 74 araç ve 235 sağlık personeli görevlendirdi. Hastalar, ambulanslar ve hasta nakil araçlarıyla oy verecekleri merkezlere transfer edilecek ve oy kullanma sürecinde sağlık personeli refakat edecek.

  • Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti
    11:44 Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti

    Emet ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve daire müdürleri, öğrencilerle birlikte iftar yaparak bir araya geldi. İftar sonrası yapılan sohbette protokol üyeleri, öğrencilere hedef belirleme ve disiplinli çalışma konusunda tavsiyelerde bulundu.


Advertisement