Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Kısa Süre Kala Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Kısa Süre Kala Çalışmalar Sürüyor

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Kısa Süre Kala Çalışmalar Sürüyor

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara tarafından muhtarlar, sivil toplum örgütleri ile AK Partiler ile yemekte bir araya gelerek Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

06.08.2014 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara tarafından muhtarlar, sivil toplum örgütleri ile AK Partiler ile yemekte bir araya gelerek Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Söğütlüdere Göl Gazinosunda gerçekleştirilen yemeğe Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Kilis belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Mehmet Akif Yavuzlu, AK Parti ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ile sivil toplum örgütü üyeleri katıldı.

AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'nın ilk turca Cumhurbaşkanı seçileceğini ifade ederek, " şuanda bütün kamu araştırma şirketlerini yaptığı anketlerde genel başkanımızın 10 Ağustos'ta yüzde 55-60 bandında oy alacağını gösteriyor. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Gece gündüz demeden çalışarak Kilis'te yüzde 70 oranında oy almamız gerekiyor. Tüm partili arkadaşlarımızı sandığa gitmeye ve yakınlarını sandığa gitmesini sağlamalarını istiyorum. Seçimden Kilis olarak yüzümüzün akı ile çıkacağız inşallah, hepinizin desteğini bekliyoruz" dedi.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülke, Kilis ve dünya açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a Kilis olarak büyük destek vermemiz gerekiyor. Adeta sandıkları oyla patlatmamız gerekiyor. Kilis olarak güçlü olabilmemiz için Ankara'dan istediğimizi almak için yüzümüzün akı ile seçimden çıkmamız oy patlaması yapmamız gerekiyor. Güçlü bir Türkiye için, güçlü bir Kilis için güçlü bir Ortadoğu için Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a herkesin destek vermesi gerekiyor. Eğer oy oranı çok yüksek olduğu zaman benim elimde güçlü olacaktır. Kilis için hangi proje ile Ankara'ya gidersem alır gelirim. 4 ayda Kilis'e 30 milyon TL'lik yatırım getirdik. Bu yıl içerisinde 30 milyon TL daha getirmemiz gerekiyor. Sadece Karataş semtinin asfaltına 7 milyon TL para gidiyor. Bugün Narcıla ve Seve Barajı'nın ishale hattının daha iyi çalışması için 14 milyon TL yatırım gerekiyordu, hemen çözdük. Parayı getirdik. Bu nedenle 10 Ağustos seçimleri bizim için çok önemlidir. Kilis'te sandıkları oyla patlatmamız gerekiyor." - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Kısa Süre Kala Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement