Cumhurbaşkanlığı Sarayı Çevresinde Şüpheli Şahıs Alarmı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Sarayı Çevresinde Şüpheli Şahıs Alarmı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı Çevresinde Şüpheli Şahıs Alarmı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı etrafında dolanan şüpheli şahıs güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Olayın ardından Saray'ın etrafında adeta güvenlik zinciri oluşturuldu.

25.04.2015 20:39  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Sarayı etrafında dolanan şüpheli şahıs nedeniyle güvenlik güçlerini alarm durumuna geçti.

GÜVENLİK GÜÇLERİ SARAY ÇEVRESİNE YÖNLENDİRİLDİ

Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı karşısında Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde şüpheli bir şahsın dolaştığı iddiası üzerine polis alarma geçti. Olayın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı özel hareket timleri, yunus ve asayiş ekipleri de Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın çevresine yönlendirildi.

GÜVENLİK ZİNCİR OLUŞTURULDU

Polisin teyakkuza geçtiği olayda, Saray'ın etrafında adeta güvenlik zinciri oluşturuldu. Polis ekipleri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı çevreleyen caddelerde araçla ve yaya olarak devriye gezdi.

AOÇ ARAZİSİNE GİRDİ

İddiaya göre, vatandaşların ve ziyaretçilerin kullandığı Cumhurbaşkanlığı Sarayı 1 Nolu kapısının önünden bir kişi, hemen karşıda bulunan AOÇ arazisine girdi. Araziye giriş nedeni bilinmeyen şüpheli kişi güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

ZIRHLI ARAÇ DEVREYE GİRDİ

Çevreye çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği olayda polis özel harekat timleri "shortland" olarak tabir edilen zırhlı personel taşıyıcı araçlarıyla çevrede uzun süre şüpheli şahsı aradı.

ŞÜPHELİ BULUNAMADI

AOÇ arazisinde bulunan depoları ve metruk binaları didik didik arayan polis, şahsın izine rastlayamadı. Polis ekiplerinin şüpheli şahsı arama çalışmaları devam ediyor.

SARAY 'KOMANDO BİRLİĞİ' TARAFINDAN KORUNUYOR

Beştepe'de bulunan Saray'ın iç güvenliği özel bir komando birliği tarafından sağlanıyor. 24 saat esasına göre nöbet ve çevre güvenliğini komandoların üstlendiği Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na olası saldırı ve eylemlere karşı "ani müdahale mangaları" görevlendirilmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Sarayı Çevresinde Şüpheli Şahıs Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • yeterrr: İçimizde hainden çok kim var insan bindiği dalı kesermi o saray Türkiye nin namusu sn. Erdoğanın şahsi malı sanki elinizin altında bilgisayar var açın bakın küçük küçük ülkelerin saraylarına Tabii muhalefet kendi beceremeyince verdi veriştirdi insanları tahrik etti hainlerin iştahını kabarttı 44 58 Yanıtla
  • Osmanlı: Allah başımızdanRecep Tayyip Erdoğanı eksik etmesin aşağıdaki kötü yorumlar yalan 7 56 Yanıtla
  • rizeli: Bu akasam sarayi korumak icin 1000lerce mazot parasi verilecek yarin satilacak birsey kaldiysa onuda satarlar sultanlarimiz 16 33 Yanıtla
  • bıktık usandık yalandan: kabak tadı verdi cılkını çıkardı bıktık suikas yalanından artık kimse yutmuyor başka bi yalan bulunuz akp liler 16 32 Yanıtla
  • Ankara: Geçen dönem AKPARTİYE YE oyverdim ama budefa vermeyecem çünkü islami adı Altın'da yapmadıkları kalmadı bu Enson yaptıkları 180000 güvenlikçi işsiz kalacak peygamberimiz demiştirki komşu aç yatan kendisi tok yatarsa bizden değildir güvenlikçi Değilim ama çok zoruma gitti onların yerinde bizde olabilirdik 31 7 Yanıtla
  • tarık toy: tabiki koruyacaklar Başkomutan olmasaydı şimdi ıraktan suriyeden beter olmuştuk bide şu yalnacılar varya yok efendim önceden akpartiye vermişde hadi ordan çapulcu yalancı 10 27 Yanıtla
  • cccc: yok suikast yok tehdit çatıda biri gezmiş yoldan adam geçmiş böyle mızıldanarak oy toplayacaksanız size oy veren kafaları merak ediyorm 31 5 Yanıtla
  • trakyalı: koruma olması normal obama bir ülkeye gittiğinde adamın tuvaletini bile yanında götürüyorlar kişiye özel biyolojik saldırı yapmasınlar diye 30 4 Yanıtla
  • omar: seçim oyunları başladı yemezler magduru oynayacaklar kandıra bildikleri kadar kandıracaklar 30 3 Yanıtla
  • 21 amed: Secim gelip bitene kadar her biri en az 100 sefer gazi oluyor ne hikmetse yine duygu istismarı başladı AKP sonun gözüküyor bu oyunlar boşa çıkacak. 28 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Alaca Yalıçapkını'nın avladığı balıkla yaşadığı zor anlar objektiflere yansıdı
    08:58 Alaca Yalıçapkını'nın avladığı balıkla yaşadığı zor anlar objektiflere yansıdı

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde kuş gözlemcisinin objektifine Alaca Yalıçapkını'nın avladığı balıkla intihanı yansıdı. Milleyha Sulak Alanı'nda yaşayan Alaca Yalıçapkını, avladığı balığı yutmaya çalışırken zorlanarak balığı dakikalarca sağa sola savurdu. Kuş gözlemcisi Alican Gümüş, bu doğal anları kaydetmenin keyif verici olduğunu belirtti.

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu
    08:54 Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu

    Bursa'da düzenlenen 17 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Karışık Mixler kategorisinde mücadele eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Hasan Can Arslan, Zonguldak'tan Zeynep Değirmenci ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarıyla Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanan Arslan, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı
    08:52 İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı

    Hatay İskenderun ilçesinde yaşayan bir vatandaşın parmağına batan dikiş makinesi iğnesi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartıldı. İskenderun İlçesi'nde bulunan Sakarya Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşın parmağına batan iğne, 112'yi araması üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından sorunsuz bir şekilde çıkarıldı.

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çıkan çadır yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    08:51 Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çıkan çadır yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde çıkan çadır yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın, çevredeki vatandaşların 112'yi araması üzerine itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

  • Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan orman yangını itfaiye personeli tarafından söndürüldü
    08:49 Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan orman yangını itfaiye personeli tarafından söndürüldü

    Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Kömürçukuru Mahallesi'nde çıkan orman yangını, itfaiye personelinin ve vatandaşların müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangının ardından soğutma çalışması yapıldı.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.


Advertisement