Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Öncesinde Taraftarlar Kapıştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Öncesinde Taraftarlar Kapıştı

Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Öncesinde Taraftarlar Kapıştı

Samsun'da oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi taraftarlar birbirine koltukları ve su şişelerini fırlattı, çocuklar korkudan ağladı.

10.10.2015 18:42  Güncelleme: 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, Kadınlar 23. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında gerginlik yaşandı.

Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanan Kadınlar 23. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray basketbol takımları salona ısınmaya çıktıkları esnada her iki takım taraftarları birbirine sözlü atışmada bulundular.

KOLTUKLARI FIRLATTILAR

Daha sonra her iki takım taraftarları da birbirlerine oturdukları koltukları ve su şişeleri fırlattı. Taraftarların birbirlerine attıkları ses bombalarından küçük çocukların korkudan ağladıkları gözlendi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri de her iki takım taraftarlarından 3 kişiyi gözaltına aldı.

Öte yandan karşılaşmayı 52-48 kazanan Fenerbahçe, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Öncesinde Taraftarlar Kapıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • akp: oylar inadina akp ye 9 10 Yanıtla
  • uğur: allah muafaza eylesin yazık neoluyoz yani okadarda deil allah islah etsin 3 0 Yanıtla
  • Misafir: Lan millet mal ya iki taraf da bu milletin evladı maç için böyle şey yapılır mı yarın bir şey olsa bir olamayacak mıyız 3 0 Yanıtla
  • Norvec: Yobazlar akp bitti!!!! 0 2 Yanıtla
  • yasin: iki takım kırmızı görmüş gibiler ne biçim takım tutma ve böyle bir günde 1 1 Yanıtla
  • Top kürt : Bu yapan da kesin akp :) 1 0 Yanıtla
  • TÜRK: Mental reterdasyon çok fena etkilemiş ülkeyi.Acıyorum bu aptallara,şanssızlığımızada veryansın ediyorum.Bu kadar şapşal bu ülkeye çok fazla...! 1 0 Yanıtla
  • Metin Oktay: Allah hepinizin belasını versin. Ankara'da ölen barışçı insanların yerine keşke siz ölseydiniz 1 0 Yanıtla
  • Biri: Anadolu dan bir takım yapsa olay olurdu ama büyük deşiğiniz pisliğe bulaşmış üç takımınızın yaptığı bu kaçıncı olay 0 0 Yanıtla
  • Çağdaş Bodrumspor, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket maçına hazırlanıyor
    14:14 Çağdaş Bodrumspor, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket maçına hazırlanıyor

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'e konuk olacak Çağdaş Bodrumspor, önemli maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Genel Menajer Onur Aksoy, takımın bu zorlu süreci birlikte aşacağına inandıklarını ve taraftarların desteğiyle hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

  • Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger'e forma hediye etti
    14:13 Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger'e forma hediye etti

    Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum, beraberindeki yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Yaşar Kop ile birlikte Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger'i ziyaret ederek, takımın başarısı için destek istedi. Başkan Uçum, Senger'e Kars 36 Spor'un 36 numaralı formasını hediye etti.

  • Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adayı olarak açıklamalarda bulundu
    14:09 Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adayı olarak açıklamalarda bulundu

    Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkan adayı Şekip Mosturoğlu, basın mensupları ve üyelerle bir araya gelerek konuşma yaptı. Mosturoğlu, kulüp iletişiminin zayıfladığını ve divan kurulunun potansiyelinin değerlendirilemediğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe'nin başarılarından ve yöneticilik döneminden bahsederek, Türk sporuna önderlik edeceklerine inandıklarını vurguladı.

  • Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu, tahminleriyle viral olan köpek finalistleri açıkladı
    14:07 Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu, tahminleriyle viral olan köpek finalistleri açıkladı

    Çeyrek final tahminleriyle viral olan köpeğin yarı final ve final hakkındaki tahminleri de dikkat çekti. Köpeğin tahminine göre, Real Madrid Bayern Münih'i, PSG de Dortmund'u eleyerek finale çıkacak. Köpeğin tahminlerine göre finalde Real Madrid, PSG'yi yenerek şampiyon olacak.

  • Heyecanla beklenen Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi 27 Nisan'da oynanacak
    14:01 Heyecanla beklenen Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi 27 Nisan'da oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'deki 34. ve 35. hafta maç programlarını açıkladı. Açıklanan programa göre, 34. haftanın öne çıkan maçı olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi 27 Nisan'da oynanacak.

  • Türkiye Buz Pateni Federasyonu 5. Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
    13:55 Türkiye Buz Pateni Federasyonu 5. Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

    Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun 5. Mali Genel Kurul Toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanlığı konferans salonunda gerçekleştirildi. Federasyon Başkanı Dr. Burhan Kurtuluş, toplantıda yapılan çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Borçları denkleştiren federasyon, bütçeyi dört katına çıkardı ve uluslararası başarılar elde etti. Ayrıca, aktif lisanslı sporcu sayısı da rekor seviyeye ulaştı.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı
    13:52 Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Ramazan Bayramı tatili boyunca 471 araç ve sürücü kontrol edildi. İncelemeler sonucunda trafik kurallarını ihlal eden 138 araç ve sürücüye toplamda 525 bin 357 lira trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında vatandaşlara trafik kurallarına uymaları için bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

  • Çaykur Rizespor, Başakşehir maçına odaklandı
    13:50 Çaykur Rizespor, Başakşehir maçına odaklandı

    Çaykur Rizespor'un futbolcusu Dal Varesanovic, deplasmanda oynayacakları RAMS Başakşehir maçının zorluğuna dikkat çekerek, takımın Avrupa hedefi için mücadele ettiklerini belirtti. Varesanovic, deplasman maçlarında taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, İstanbulspor deplasmanındaki gibi taraftarın gelmesini istediklerini söyledi. Bireysel başarı yerine takımın başarısına odaklandıklarını ifade eden Varesanovic, kulübün hedefinin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını dile getirdi.

  • Adana Demirspor, Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    13:47 Adana Demirspor, Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Samsunspor'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda ısınma hareketleri ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Adana Demirspor, 20 Nisan Cumartesi günü Samsunspor ile Samsun 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

  • Uşak Valisi, Türkiye Şampiyonu olan sporcu için tebrik mesajı yayımladı
    13:46 Uşak Valisi, Türkiye Şampiyonu olan sporcu için tebrik mesajı yayımladı

    Uşak Valisi Turan Ergün, Okullararası Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Uşaklı sporcu Hüseyin Buğra Bayırlı için tebrik mesajı yayımladı. Vali Ergün, başarılarının devamını diledi.

  • TFF, Trendyol 1. Lig 32. hafta programını açıkladı
    13:42 TFF, Trendyol 1. Lig 32. hafta programını açıkladı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol 1. Lig'de 32. hafta müsabakalarının programını duyurdu. Maçlar 28 Nisan Pazar günü saat 16.00'da oynanacak. Ligin son 3 haftasında birbirini ilgilendiren karşılaşmalar aynı gün ve saatlerde yapılacak.

  • Kayserispor'un 2 Haftalık Maç Programı Belli Oldu
    13:41 Kayserispor'un 2 Haftalık Maç Programı Belli Oldu

    Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'un 34. ve 35. haftalarda oynayacağı Pendikspor ve Fatih Karagümrük maçlarının tarihleri ve saatleri açıklandı. Kayserispor, 2 haftalık dilimde 1 kez iç sahada, 1 kez de dış sahada mücadele edecek.


Advertisement