Erdoğan, İlk Kez Bir Yabancı Konuğunu Savarona'da Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, İlk Kez Bir Yabancı Konuğunu Savarona'da Ağırladı

Erdoğan, İlk Kez Bir Yabancı Konuğunu Savarona\'da Ağırladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç'i kabul ederek Savarona ile Boğaz'a açıldı.

04.03.2015 13:35  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez bir yabancı konuğunu Savarona Yatı'nda ağırlıyor. Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov ile Savarona buluşması iptal olan Erdoğan Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç'i kabul ederek Savarona ile Boğaz'a açıldı.

KÖŞK'TE BİR ARAYA GELECEKLERİ AÇIKLANMIŞTI AMA...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakir İzzetbegoviç ile saat 18:30'da Mabeyn Köşkü'nde bir araya geleceği açıklanmıştı.

Ancak Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov, annesinin rahatsızlığı nedeniyle programını yarıda keserek Ankara'dan ayrıldı. Berdimuhammedov'un bugün İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Savarona'daki programı da iptal edildi.

Erdoğan ve Berdimuhammedov Savarona yatı ile Boğaz gezisi yapacaktı.

BULUŞMA ERKENE ALINDI

Bunun üzerine Bakir İzzetbegoviç ile buluşma erkene alındı. Erdoğan, İzzetbegoviç'i Savarona yatında kabul etti. Erdoğan ve İzzetbegoviz beraberlerindeki heyetle birlikte İstanbul Boğazı'na açıldı.

İLK KEZ BİR DEVLET KABULÜNDE KULLANILIYOR

Savarona Yatı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından armatör Kahraman Sadıkoğlu tarafından devralındıktan sonra ilk kez bir devlet kabulünde kullanılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan, İlk Kez Bir Yabancı Konuğunu Savarona'da Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • vatandaş: yakışır . . . kime ne ! 10 23 Yanıtla
  • Doru..: Sen Atatürk olamazsın boşuna çırpınma!!.. 14 15 Yanıtla
  • @ATABATAK: ATATÜRKÜN GEMİCİĞİ, YATLAR, KÖŞKLER, ÇİFTLİKLER, FABRİKALAR. OKUMAKLA BİTMEYEN SAYFALAR DOLUSU MAL VARLIĞI. MİLLET AÇ SEFİL İKEN BUNCA MAL VARLIĞINI HANGİ PARAYLA ALDI. MEMUR MAAŞI BUNLARA NASIL YETTİ. DEVLETE BIRAKTI DİYE AHKAM KESEN KEMALİSTLER;ÇOCUĞU MU VARDI DA ÇOCUĞUNA KALACAKTI. KENDİ İSTEMESE DE MECBUR DEVLETE KALIYOR. KAFALARINIZI KUMDAN ÇIKARIN ARTIK. İSLAMDA PUTÇULUK YOKTUR. İNSANLARA DİNCİ DİYE SALDIRMAYI BİLİYORSUNUZ. ATATÜRK DİN ADINA İNSANLARI PEŞİNE TAKIP GÜCÜ ELİNE ALINCA NASIL ATEİST OLDU. DİN TACİRİ DİYE MİLLETE SALDIRACAĞINIZA ASIL DİN TACİRİNİ GÖRÜN. ATATÜRK MADEM BU KADAR GÜVENİLİYORDU DA NEDEN KANUNLA KORUNUYOR, NEDEN KORKUYORSUNUZ. TEKLİF EDİLMESİ DAHİ DÜŞÜNÜLEMEZ GİBİ AFRİKA KABİLELERİNDE BİLE OILMAYAN KANUNLARI HANGİ KORKAKLIKLA KOYDUNUZ. KENDİ MİLLETİNDEN KORKANLARIN DESPOTLUĞU BİN YIL SÜRECEK Mİ SANIYORSUNUZ. SİZ DAHA FINDIK KADAR İDEOLOJİNİZİ KIRAMIYORSUNUZ BİR DE KALKMIŞ MEDENİ OLDUĞUNUZU SÖYLÜYORSUNUZ. BU MİLLETİ APTAL YERİNE Mİ KOYUYORSUNUZ. 10 18 Yanıtla
  • yusuf kvp: salak akpli troller türk düşmanları cahiller sürüsü sizi adam edecez 15 9 Yanıtla
  • mustafa: Atatürk'ün hatırasına O'na saygı duymayanlar. O'nu bir put gibi görenler binmemelidir. 16 6 Yanıtla
  • Alp alparslan : O yatida pis ayaklarinla kirlettin ins. Bir firtina cikarda rahatlariz 10 11 Yanıtla
  • cnn bbc reuters times economist theguardian: TÜRKIYE DÜŞMANLARI. . . . ŞANTAJ MONTAJ TEHDIT İFTİRA YALAN AŞAĞILAMAYA DEVAM. . . AKPARTI GITMELI. . . GÜÇLENEN TÜRKIYE DURDURULMASI LAZIM. . . HADİ KUKLALARIM. . . HADİ KOMÜNISTLER FAŞISTLER ÇETELER PKK'LILAR BİRAZ CANLI 9 11 Yanıtla
  • erdem sabri: ailece bunlar gemi işine iyi sardılar memleket elden gidiyor hırsız bey ihtişam gösteriş şov peşinde ama gidişatın sonu hiç iyi gelmiyor bana 10 9 Yanıtla
  • Şafak...: SalAKlar bu herifide Atatürk'le bir tutuyorlar ya,salAK olduklarına daha çok inandım.. 10 8 Yanıtla
  • HIRSIZ AVCISI: OĞLUN BİLALİN GEMİLERİNDE AĞIRLASAYDIN 12 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement