Cumhurbaşkanı Erdoğan, Obama ile Uçak Krizini Görüştü - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Obama ile Uçak Krizini Görüştü

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi. İkili bu ay içinde 2. kez yüz yüze görüşmüş oldu.

01.12.2015 10:45  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama Fransa'nın başkenti Paris'teki İklim Değişikliği Zirvesi'nde bir araya geldi. Bu, Erdoğan ve Obama'nın son bir ay içinde yaptığı ikinci yüz yüze görüşme oldu. İki lider en son Antalya'da düzenlenen G20 zirvesi kapsamında görüşmüştü.

1 SAATLİK GÖRÜŞME SONRASI İLK AÇIKLAMA OBAMA'DAN

1 saat süren görüşme sonrası ABD Başkanı Barack Obama, Türkiye ile Rusya'nın, düşürülen Rus uçağının ardından nasıl beraber çalışabileceğini konuştuk. Türkiye'nin kendini savunma hakkını destekliyoruz." dedi.

UÇAK KRİZİNİ TELEFONDA KONUŞMUŞLARDI

Öte yandan iki lider son olarak Rusya'ya ait Su-24 tipi savaş uçağının Türk F-16'ları tarafından düşürülmesinin ardından bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

ERDOĞAN'IN TEMASLARI DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili temaslar çerçevesinde, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Lübnan Başbakanı Tamam Selam'ı da kabul edecek. Programının tamamlanmasının ardından Erdoğan öğle saatlerinde Fransa'dan ayrılarak Katar'a hareket edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Obama ile Uçak Krizini Görüştü

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Obama ile Uçak Krizini Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Laf koyucu: tebrik edecektir obama tayyipi talimatlariyla dusurduk nasilsa rus ucagini.. 6 0 Yanıtla
  • siirtli : bizler türküz bizler hicbirseyden korkmayiz h.zhamza misali bizler arkandayiz büyük reis 4 1 Yanıtla ggg: DEVŞİRME SİİRTE TÜRK YOK....DEVŞİRMESİN SEN TÜRK DEĞİL...TÜRKLER ASİLDİR BİZ KÜRDÜZ DEMEZLER..DEVŞİRME... 0 0
  • azrail: ermeni cocuklari yine erdoganin aleyhine yaziyorlar 2 2 Yanıtla
  • asil TÜRK: aramizda nekadar vatan haini varmiş böyle bugünlerde görüyoruz 1 3 Yanıtla
  • Acun: Koministler moskovaya !! 1 2 Yanıtla
  • reis: hadi reis obamaya at fırçayı ver ayarı 2 1 Yanıtla
  • cıkkk: bırakın rusyayı bitirsinler ne faydası var. nataşalarından başka. 0 2 Yanıtla
  • SELAHATTİN SİYAHTAT: İNSANLARLA OGRAŞMAKTANSA KENDİNİZLE UGRAŞIN ÇUNKU BİZDE EKSİKLİK VAR İNANNINKI BİZİ YONETENLER BİZDEN DAHA İYİLER BİZ İYİ İYİ OLSAK DAHA İYİSİ GELİR 1 0 Yanıtla
  • Gerçekçi Molla: Görüşse ne olur, görüşmezse ne olur. Elin gavuru benim güzel Ülkemi ve saf Milletimi maşa olarak kullandıktan sonra. Anlayana 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement