Erdoğan'ın Katıldığı Tören Öncesi Büyük Korku - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Katıldığı Tören Öncesi Büyük Korku

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilecek fahri doktora unvanı töreni için hazırlık yapan orkestradan bir kişi rahatsızlandı. Arkadaşlarının yaşadığı korku yüzlere yansıdı.

08.10.2015 06:27  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Waseda Üniversitesi tarafından kendisine verilen Fahri Doktora unvanı takdim törenine katıldı.

Tören öncesi hazırlık ve prova yapan orkestradan bir kişi rahatsızlandı. Bu sırada büyük panik yaşayan arkadaşlarının korkuları yüzlerine yansıdı.


BATI'YA İSLAM MESAJI GÖNDERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temaslarda bulunmak için dün Belçika'dan Japonya'ya geçti. Burada resmi tören ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı ve "Batı"ya İslam'ı kirletmeyin mesajları gönderdi.


Erdoğan yaptığı açıklamaların ardından heyetler arası görüşmeler başladı ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için fikir alışverişleri yapıldı.


TÖRENE KATILDI

Temasların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Waseda Üniversitesi tarafından kendisine verilen Fahri Doktora unvanı takdim törenine katıldı.


TÖREN ÖNCESİ BÜYÜK ŞOK

Erdoğan doktora unvanı töreni öncesinde ise büyük bir şok yaşandı. Tören için hazırlık yapan orkestradan bir kişi rahatsızlandı ve yere yığıldı. Kişiye ilk müdahaleyi salondaki görevliler yaparken sağlık görevlileri gelen kadar kalp mesajı yapıldı. Ardından sağlık görevlileri gelerek rahatsızlanan kişiyi hastaneye götürdü.

Erdoğan\'ın Katıldığı Tören Öncesi Büyük Korku
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Katıldığı Tören Öncesi Büyük Korku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Adıyamanlı Türk: Dünyayı dize getiren adam varlığın yeter Reis... 29 56 Yanıtla
  • merhaba ñbnqq: oylar HDP yeeeee 27 29 Yanıtla
  • boyraz: Cumhurbaşkanımız a kurban olsunlar inadına oylar kardeşlige inadına AKP ye 21 26 Yanıtla keko: Lan salaklar baska ülkelerin saraylarina bakin ne kadar malsiniz tayyip gdnce o saraya baskasi gelecek beyinszler turkiyenin buyumesini engelleyenler iste sizin gibi dengesizler 10 2 Ottoman: Saray cumhurbaşkanlık makamıdır.Onun yerine kılıçdaroğlu veya bahçeli ilerde c.başkanı olduğunda Onlarda orda görev alacaklar.Bu hazımsızlıktır kıskananlar çatlasın.atatürk öldükten sonra niceleri çankayada görev yaptı.Çankayada kimsenin tapulu malı değil atatürkün olsaydıda oraya götürseydiye sarayını. 2 3
  • vatan: adam gibi adam ışte.çekemeyenler boş boş konuşurlar.cahillik işte.kalplari kararmış gözleri gerçekleri görmeyecek kadar kör olmuşlar. 17 24 Yanıtla
  • Kürt Oğlu Kürt: Sen çok yaşa REİS.. 7 9 Yanıtla
  • M3T5N: Ben aşağıdaki ingilizce metni Rusya,Iran ve Çin başbakanlıklarına gönderdim.Siz de gönderin.Faydası olacağından eminim. PLEASE STOP THE WAR IN SYRIA !!! ,, EVERYTHING MUST BE DONE FOR THE PEOPLE OF THE WORLD TO LIVE FREE FROM WAR, TO LIVE IN SECURITY,COOPERATION,AND COMMUNICATION WITH ONE ANOTHER.THAT IS THE IMPERATIVE COMMAND OF THE TIMES,, L.BREZHNEV... 12 2 Yanıtla
  • murat ercan: japonlara verdiği ihalelerden ötürü fahri ünvan verildi Tebrikler reis 7 6 Yanıtla
  • manisali: lan geri zekalilar neyin dunyasini dize getiriyor salak cahil geri zekalilar mallar empesiller hicmi gorup analiziniz yok tayyip ulkeyi bitirdi 6 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziantep'te Kamyonetle Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
    23:23 Gaziantep'te Kamyonetle Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

    Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Cemal Sönmez'in kullandığı motosiklet ile Kadir K.'nin yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • TİKA Kosova'da iftar verdi
    23:10 TİKA Kosova'da iftar verdi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kosova'nın başkenti Priştine'de düzenlenen bir etkinlikte iftar verdi. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kosova Başbakanı Albin Kurti ve diğer birçok önemli ismin katıldığı etkinlikte, Türkiye'nin Kosova'ya olan desteği ve iki ülke arasındaki güçlü bağlar vurgulandı.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.


Advertisement