Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balmumu Heykeli Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balmumu Heykeli Yapıldı

Samsun'da belediye tarafından yaptırılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın balmumu heykeli sergilendi. Heykelin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzemediği görüldü.

19.09.2014 16:09  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun tanıtım günleri, Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Tanıtım Günleri'nin açılış programına katıldı. İlkadım Belediyesi'nin stantında, belediye tarafından yaptırılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balmumu heykeli sergilendi.

Balmumu heykelin pek de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzemediği dikkat çekti.

Kılıç, törende yaptığı konuşmada, daha önce İstanbul'da dahil olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde Samsun günlerinin yapıldığını belirterek, böylece Ankara'daki eksikliği de giderdiklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin Samsun'da atıldığına dikkati çeken Kılıç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan yola çıkarak Türkiye'nin bağımsızlık meşalesini yaktığını ifade etti.

''ERDOĞAN SEÇİM KAMPANYASINA SAMSUN'DAN BAŞLADI''

Kılıç, halkın oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına Samsun'dan başladığına işaret ederek, "Dolayısıyla Samsun, ilklerin şehri. Karadeniz'in incisi olan Samsun, Türkiye'nin de sayılı illeri arasında yerini alacaktır" diye konuştu.

Samsun'un belediyecilik anlamında çok farklı noktalara geldiğini vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti:

"Samsun, koordineli bir şekilde yürütülecek çalışmalarla çok daha üst seviyelere götüreceğimiz bir ilimiz olacak. Son yapılan genel seçimlerde gerçekten büyük bir başarı sağlayan Ak Parti'nin, büyük belediyecilik hizmetleriyle Samsun'u çok farklı noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Gerçekten büyük projelerin atılımların yapıldığı bir il Samsun. Mevcut belediye başkanımız her türlü altyapı çalışmalarına büyük bir ivme kazandırdı. Son kararnameyle Diyarbakır'a atanan Valimiz de Samsun'da çok güzel izler bıraktı. Kendisi aynı başarıyı Diyarbakır'da da gösterecektir."

"Samsun çok yakın zamanda bugün olduğundan daha büyük yerlere gelecek" diyen Bakan Kılıç, "Her zaman gelecekte turizmde, sanayide, hizmet sektöründe Samsun'u nasıl daha fazla kalkındırabilirizin, yurt dışından yatırımları nasıl çekebilirizin uğraşı içindeyiz. Özellikle Karadeniz'in kıyılarında Samsun'a komşu olan illerden kentimize daha fazla yatırımı nasıl getirebilirizin çalışmalarını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, yurt dışı ziyaretlerinde her zaman bir arada oldukları temsilcilere, Türkiye'ye geldiklerinde Samsun'u da programlarına almaları ümidiyle kenti tanıtan hediyeler takdim ettikleri bildirdi.

Samsun'un otelcilik noktasında kabuk değiştirdiğinin altını çizen Kılıç, konuşmasını şöyle tamamladı: "Bundan dolayı da biz uluslararası organizasyonları Samsun'a getirip, bu noktadaki çalışmalarımızı hızlandıracağız. Birlik ve beraberlik içinde yapamayacağımız hiçbir konu yoktur. İmkanımız, gücümüz, vizyonumuz var. Ben buna gönülden inanıyorum ama beraber çalışacağız, kol kola vereceğiz, nerede sıkıntı görüyorsak bir birimizi destekleyeceğiz. Vatandaşımızla kol kola çok daha güzel günlere gideceğimize canı gönülden inanıyorum."

BALMUMUNDAN ERDOĞAN HEYKELİ

Bakan Kılıç konuşmasın ardından Samsun Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan Osmanlı dönemi izlerini taşıyan kostümlerin tanıtımı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisini izledi. Yöresel ürünlerin yer aldığı stantları da gezen Bakan Kılıç, İlkadım Belediyesi'nin yaptırdığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balmumu heykelinin yanında fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Balmumu Heykeli Yapıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balmumu Heykeli Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • aslanç: Türkiyeyi bölecek olan adamın bal mumu heykeli yapılmış, ne garip bir dünya 40 10 Yanıtla
  • aliveli: türkiyenin kurtuluşuda samsundan başladı ona göre klimin heykelini yapcanızı daha iyi bilmeniz gerek dimi 28 13 Yanıtla
  • SÖZÜN ÖZÜ: Başkan bu kadar çirkin mi la inekler. . . 7 19 Yanıtla
  • ASİ İHL Lİ: Erdoğan TOK heykel yapmakla halka hizmet edilmez, sokakları pislik götürüyor. 10 sene önce sakalın vardı senin şimdi entel ve heykel aşığı olmuşsun. İslamiyetin neresinde heykele cevaz var. İşinize geldi mi müslümansınız sevsinler sizin gibi müslümanı. 20 3 Yanıtla
  • TAYFUN: BİR TANEDE ÇAYCI KEMALİ YAPSINLAR GEDİKPAŞA DA HANIN KAPISINA KOYSUNLAR 11 12 Yanıtla
  • Fatih Bey: Nesi benzememiş? Her zaman ki gibi Türklere kin, nefret kusan bir tip hâlâ mevcut. Oldukça başarılı. 15 7 Yanıtla
  • kkk: bunu yapan ya kör yada şaşı. bu ne ya ne alaka kim bu ya corç buşmu. 19 1 Yanıtla
  • UKKUS: ALTINDAN DA OLABİLİRDİ. (R. Z. ) 18 0 Yanıtla
  • anılcan: aslına dönmüş! 14 1 Yanıtla
  • DOĞRUCU: BERLUSCONİ YE BENZEMİŞ, ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA . . . :) KANKA:) 10 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement