Erdoğan, "Filinta" Dizisinin Setini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, "Filinta" Dizisinin Setini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Kocaeli'de, "Filinta" adlı dizinin setini ziyaret etti, yönetmen koltuğuna oturdu.

19.04.2015 09:31  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli programında bazı ziyaretlerde bulundu. Erdoğan çekimleri Seka Film Platosu'nda sürdürülen Filinta dizi setini de ziyaret etti.

ERDOĞAN'A ÇİÇEKLİ, TÜRK BAYRAKLI KARŞILAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Valiliği'nden açılış töreninin yapıldığı Seka Park'a Cumhurbaşkanlığı'na ait otobüsle, kendisini bekleyenleri selamlayarak geldi. Erdoğan'ı Sekapark'ta, ellerinde çiçek ve Türk bayraklarıyla yol boyunca sıralanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un minik sporcuları karşıladı.

Alana girdikten sonra sahneden Kocaelilileri selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokoldeki yerini aldıktan sonra kendisine ulaşmaya çalışan biri engelli biri yaşlı iki vatandaşın yanına giderek sorunlarını dinledi.

"SİZ BENİM HEP KALBİMİN MEHTABI OLDUNUZ"

Konuşması sık sık slogan ve şarkılarla bölünen Erdoğan, "Samanyolu" şarkısını söyleyerek tezahürat edenlere "Sizler hep benim kalbimin mehtabı oldunuz ve bugünlere beraber geldik" diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan, bakanlar ve diğer protokol üyeleriyle temsili kurdele keserek açılışları gerçekleştirdi.

TÖRENİN ARDINDAN DİZİ SETİNE GİTTİ, YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURDU

Törenin ardından açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezi'ni gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çekimleri Seka Film Platosu'nda sürdürülen "Filinta" adlı dizinin setine gitti, yönetmen koltuğuna oturdu.

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan daha sonra oyuncular ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yer aldı.

Erdoğan, "Filinta" Dizisinin Setini Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan, 'Filinta' Dizisinin Setini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ,,: Cunhurbaşkanım seviyorum heryere yakışıyor sanatçının yanıda oldugunu bir kere daha gösterdi 26 8 Yanıtla
  • Çarşı: 96 yılında bu Yüzük dışında servetim yok diyip oyları toplayan Erdoğan ve ailesi bu Zenginliği çalışarak mı elde etti? 18 12 Yanıtla
  • erdal: saltanatlık bu ülke için en uygun yönetim şekli evet evet saltanatlık için evet 11 6 Yanıtla
  • İSKANDINAVYALI: Sayın cumhurbaşkanım, sette bile yönetmen koltuğunda oturmuşsun. Nasıl bir egodur bu ya?:)))) nasıl bir koltuk sevgisidir:) 4 12 Yanıtla
  • H: Görün işte ne izlediğinizi nasıl yönlendirdiğini beyin yıkama algı oluşturma gerçi ne anlatsak boş adama taptıkları için 7 9 Yanıtla
  • Elbistanli : Yalakalar sarmis etrafi 6 9 Yanıtla
  • filinta: demekki filintayı seyretmeyeceğiz 4 10 Yanıtla
  • nil pelit: nikah masasını at mangala yak gitsin. . . hoop I love you başkanım sen adamın dibisin. 6 5 Yanıtla
  • gökhan: dizilerde siyasete karıştı yazıklar olsun yakında davut oğuluda kurtlar vadisi pusunun setine gider o sungurlar chpnin dizisi filinta kvp akpnin dizileri yeter be dizileri karışdırmayın siyasete 5 4 Yanıtla
  • Sonasistan: İlk 100 sıralamasına giremeyen Yedi Güzel Adam gibi bu dizide bitmezzz! Emir büyük yerden. 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement