Erdoğan: Cübbeli Aranmaz Diyorlar, Bal Gibi Aranır - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Cübbeli Aranmaz Diyorlar, Bal Gibi Aranır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye ziyaretinde bulunduğu Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın evinin önünde, "Neymiş, cübbeli diye aranamazmış. Bal gibi aranır" dedi.

01.04.2015 21:08  Güncelleme: 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romanya'dan dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taziye ziyaretinde bulunmak üzere şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın evine geldi. Ziyaret sonrası taziye çadırında konuşan Erdoğan, "Neymiş, cübbeli diye aranamazmış. Bal gibi aranır" dedi.

TÜRKİYE'YE GELDİ, TAZİYE EVİNE GİTTİ

Resmi temaslarda bulunduğu Romanya'daki programını yarıda keserek Türkiye'ye dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelir gelmez şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın Başakşehir'de oturan ailesini ziyaret etti. Akşam saat 20.30 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Erdoğan buradan şehit savcının evine geçti. Erdoğan'ı şehit Savcı Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz kapıda karşıladı.

"CÜBBELİ ARANMAZMIŞ, BAL GİBİ ARANIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sonrası taziye çadırı önünde yaptığı açıklamada, "Korkuyu korkutmamız lazım. Gün birlik günüdür, demek ki farklı tedbirler almamız lazım. Cübbe ile giren aranmaz mantığı silinmeli. Neymiş, cübbeli diye aranamazmış. Bal gibi aranır. Ailesinin ve adalet camiasının başı sağolsun." dedi.

"FATİHA OKUYALIM"

"Bir Fatiha okuyalım" diyen Erdoğan, okunan duanın ardından tekbir sesleri arasında şehit Savcı Kiraz'ın ailesinin evinden ayrıldı.

Erdoğan: Cübbeli Aranmaz Diyorlar, Bal Gibi Aranır
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan: Cübbeli Aranmaz Diyorlar, Bal Gibi Aranır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • Kaptan: RABBİM seni esirgesin .. 37 16 Yanıtla
  • Özgür : Kendinizi kandırın nereye Kadar devlet az kaldı dağılacak 15 30 Yanıtla
  • Onur Onur: Bi cübbe ye takmamıştın aman onuda aradan çıkar . . 23 19 Yanıtla
  • İMAM HATİPLİ: Balyoz ne oldu balyoz, cemaatin üstüne yıkıp kurtulacağını sanıyorsan mitinglerde balyoz ile ilgili konuştuklarının bantlarını iste ve dinle. Hem balyoz üzerinden siyaset yapıp yüzde elli oy alacaksın sonra çıkıp ben yapmadım cemaat yaptı diyeceksin yok öyle ucuz kurtuluş. 17 14 Yanıtla
  • takkelimi: ne saçmalamış ? 16 13 Yanıtla
  • EFE: YARININ GÜNDEMİ BELLİ OLDU ŞİMDİ BİRDE CÜBBELİLER KALDIRIR AYAĞA ORTALIĞI BİR AYLIK GÜNDEM HAZIR. . UYUTUN MİLLETİ UYUTUN HAKEDİYORUZ BİZ BUNU. . . 15 12 Yanıtla
  • cemoka: Sayın cumhurbaşkanım gönlümüz seninle allah seni başımızdan eksik etmesin 9 12 Yanıtla
  • cemoka: Allahım seni hainlerin çapulcularin satilmiş CHP nin MHP nin paralelin şerrinden korusun 8 10 Yanıtla
  • yusuf: türkiye nin baş belası akp batsın 9 9 Yanıtla
  • ankara kartali: Samimiyetine inanmıyorum. 11 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement