Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini Biz Ödüyoruz, Halayı Onlar Çekiyor - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini Biz Ödüyoruz, Halayı Onlar Çekiyor

IŞİD'in Kobani'den çekilmesini değerlendiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bedelini biz ödüyoruz, halayı onlar çekiyor" dedi.

30.01.2015 00:33  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT özel yayınında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koalisyon güçleri ve peşmergenin yardımıyla DAİŞ'in (IŞİD) Kobani'den uzaklaştırılmasını değerlendirdi.

DAİŞ'in Kobani'den temizlenmesinin ardından yurtta halaylar çekildiğinin ve Türkiye'nin eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine konuşan Erdoğan, bunun aksine bedeli Türkiye'nin ödediğini anlattı ve ekledi: "'TOKİ gitsin inşaa etsin' diyorlar. Biraz argo olacak ama 'sevsinler seni' derler. Bütünüyle inşaasına giremeyiz"

Erdoğan'ın Kobani değerlendirmesi:

"ORAYI KİM İNŞA EDECEK?"

Şimdi bu DEAŞ terör örgütü tamam oradan çekildi. Ama bakın o kadar insan ne olacak? DAEŞ'in oradan çekilmesi yeterli değildir. Kobani'yi bombalayanlar nerede? Orayı kim inşa edecek. Ben kaç defa kendilerine havadan bombalamayla bu iş çözülmez dedim.

"HAVA HAREKATI BOŞ ÇIKTI"
Burada kara harekatı kesinlikle yapılmalıydı. Bu yapılan hava harekatı boş çıktı. Biz kesinlikle sadece DEAŞ ile ilgili yapılacak bir operasyonu da kabul etmiyoruz.

Bu operasyon kesinlikle rejim kaynaklı yapılmalı. Benim anlamadığım Kobani neden bu kadar gündeme geliyor. Neden sadece Kobani üzerinden konuşuyoruz.

"İKİNCİ BİR K. IRAK YARATILMAK İSTENİYOR"

Ben bunu Sayın Fabius'a da söyledim. Orada ikinci bir Kuzey Irak yaratılmak isteniyor. Ben Sayın Obama'ya da söyledim PYD denen örgüt PKK'nın uzantısıdır. Bunlara silah veriyorsunuz peki bu silahlar ne olacak?

"HALEP'İ YALNIZLIĞA TERK ETTİLER"

Rejim Halep'i bombalarken birileri sessiz kalıyor. Halep'te ılımlı muhalefeti bu mücadelede yalnızlığa terk ettiler.

"SEVSİNLER SİZİ"

TOKİ gitsin inşaa etsin' diyorlar. Biraz argo olacak ama 'sevsinler seni' derler. Bütünüyle inşaasına giremeyiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini Biz Ödüyoruz, Halayı Onlar Çekiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini Biz Ödüyoruz, Halayı Onlar Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • ypg pkk cephesini dinlediniz mi.: Sayın cumhurbaşkanım ben kürt üm avukatım. sizleri sonuna kadar da savunacağım. allah sizi başımızdan eksik etmesin. . . ypg pkk cephesini dinlediniz mi. . . . kobaneyi baştan sona yapsanız ve evleri bedava dağıtsanız yine size söveceklerdir. . . bu kadar ypg liyi tedavi ettiniz. yüzbinlerce kobaneliyi doyuruyorsunuz. yine de sövüyorlar. türklere sadece size değil türklere hakaretler küfürler tonlarca. kıymet bilmezler namkörler. yalan söylemiyom açın bakın pkk yanlısı siteleri yazıları yorumları. adamlar tc nin sonunu getirmeye kararlılar. sallamıyorum yalan atmıyorum açın bakın okuyun. . . yalnız sizlere ve hükümete değil barzaniye bile ateş püskürüyorlar. . namkör bunlar hayın hayın. 310 114 Yanıtla türkleri imha planları yapılıyor: yukarıda yazılanlar ne ki. . türkleri imha planları yapılıyor. Nüfus artışına bak 10 yl sonra mersin, muğla, izmir, istanbul ilçeleri bir bir düşüp kürtlerin eline geçince o zaman anlayacağız hanyayı konyayı kardeşliği. Ulan kürtler tebrik ediyorum sizi 10 çocuk 10 çocuk ele geçirmeye az kaldı Türkiyeyi. Bizim kadar ne dim malmı desem , millet yok yani. Bu devletin yöneticileri çok değil 20 yıl sonra ya kürtler bu devletin enaz yarısını ele geçirecek, 40 yıl sonra tamamını ele geçirecek . . . türkleri imha planları yapılıyor 43 34 insan rumuzluya cevap: allah senin belanı versin. namkör. aç bak oku siteleri. oxlim sen namkörsün çürük yumurta tohumu seni seniii 16 0 bir kürtün acı itirafı: biz ne yaptık. katilleri saklamak için devletin üstüne attık . katilleri cesaretlendirdik. senin çocuğunu kim öldürüyorsa git bul cezadını sen ver içeri gir cezanı çek, türelerimiz büyle değilmi. , binlerce cinayeti devletin üstüne atarak. üstünü örtmedikmi?eğri oturup duğru konuşalım. zamanında bunları yapsaydık bu vahşi cinayetlerin önüne geçerdik 2 5 komagene: sen ne avukat ne de Kurt'sun. . . pis bi provakator dahi olamayacak kadar cahilin tekisin. ikidir nankoru 'namkor' diye haini de 'hayin' diye yazmissin, ortaya atigin iddialari ise 'sallamiyorum' diyerek ispat etmeye calisiyorsun. bende AKP yanlisiyim pekcok konuda ama Kobani Turkiye dis politikasi'nin cokusudur. . . 5 2
  • sorsdo: Bedelini onlar ödemiş yoksa sizmi o yamyamlarla savaşıyordu suudi kral için yas ilan edildi işidin yenilgisi içinde yas ilan edin bence 83 113 Yanıtla
  • Başkan: İşide yardım et sonra işidi biz vurduk deee hahaha :) 117 65 Yanıtla
  • kobanede ypg müslüman kürtleri yendi..: kobanede ypg müslüman kürtleri yendi. . kobanedeli işıdlılar kimdi. . kobanedeli işıdlılar kimdi ypg nin daha önceden sürdükleri öldürdükleri müslüman kürtlerin çocukları. kobane işıd ınun çoğu kürt. işıd komutanları kürt. niye niye. kobanede ypg müslüman kürtleri yendi. . 65 58 Yanıtla vay vay vay vay: vay vay vay vayPKK YPG çizgisi, bu bölgenin kiralık adamlarıdır. Bugün ABD ve İsraile yarın İran ve Alman'a çalışırlar. Emperyalizmin tam manasıyla ayakçısıdırlar. O yüzden bu Stalinist örgütten kurtulmak, en başta Kürtlerin hemi de tüm coğrafyamızın hayrınadır. vay vay vay vay 102 42
  • ULTRA GS: Bedel derken vergisini bizim verdiğimiz IŞID a gönderdiği silahlarmı acaba?? bilmiyen kalmadıda.. 35 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İnegöl'de Huzur ve Güven Uygulaması Dron İle Görüntülendi
    10:23 İnegöl'de Huzur ve Güven Uygulaması Dron İle Görüntülendi

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde şüpheli ve aranan şahıslara yönelik huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama dron ile görüntülendi. Uygulama sonucunda aranan şahıslar yakalanarak gözaltına alındı, araçlarda yapılan aramalarda ise bir adet ruhsatsız tabanca ve captagon isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, uygulama sırasında 56 aracın sürücüsüne toplam 185 bin TL cezai işlem uygulandı.

  • Bursa Mudanya'da yangın alarmı sayesinde felaket önlendi
    10:22 Bursa Mudanya'da yangın alarmı sayesinde felaket önlendi

    Bursa Mudanya ilçesinde bulunan Şafak apartmanının zemin katında çıkan yangın, çalışan alarm sayesinde hızlı müdahale ile kontrol altına alındı. Evde bulunan görme engelli bir vatandaş da kurtarıldı. Polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.

  • Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:20 Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in başkanlığında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında, Kayseri İstihdam Fuarı'nın 14-15 Mayıs 2024 tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar Merkezi'nde yapılması kararlaştırıldı.

  • Aydın Germencik'te Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi
    10:20 Aydın Germencik'te Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

    Aydın'ın Germencik ilçesinde, jandarma trafik ekipleri tarafından öğrencilere yönelik önemli trafik eğitimleri düzenlendi. Eğitimlerle, öğrencilere trafik kuralları öğretilerek güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları konusunda bilinçlendirme yapıldı.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda otomobil ile motosiklet çarpıştı, 1 kişi yaralandı
    10:20 Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda otomobil ile motosiklet çarpıştı, 1 kişi yaralandı

    Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda plakaları ve sürücüleri henüz belirlenemeyen otomobil ile motosiklet çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Motosiklet sürücüsü, ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • AK Parti ve MHP Ferizli İlçe Teşkilatları Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata'yı Ziyaret Etti
    10:19 AK Parti ve MHP Ferizli İlçe Teşkilatları Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata'yı Ziyaret Etti

    AK Parti ve MHP Ferizli ilçe teşkilatları, Ferizli Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ata'ya ziyarette bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Serhoş ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, yönetim kurulu üyeleriyle Ata'ya 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Serhoş ve Dikbaş, halkın kendi hür iradesiyle belediye başkanını seçtiğini belirterek, olumlu hizmetlerde desteklerinin süreceğini bildirdi. Belediye Başkanı Ata da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Halkımızın verdiği sorumluluğun ağırlığının bilincindeyiz. En güzel hizmetleri getirmek için çalışacağız.' dedi.

  • Zorunlu kış lastiği uygulamasının ardından lastikçilerde yaz lastiğine dönüş telaşı başladı
    10:19 Zorunlu kış lastiği uygulamasının ardından lastikçilerde yaz lastiğine dönüş telaşı başladı

    Kış lastiği uygulamasının sona ermesiyle birlikte lastikçilerde yaz lastiği talebi arttı. Lastikçiler, yaz lastiği değişimleri ve bayram sonrası yoğunluğa hazırlanıyor. Sürücülerin yaz aylarında kış lastiği kullanmaması gerektiğini belirten servis müdürü, vatandaşların lastik etiketlerini kontrol etmeleri gerektiğini vurguladı. Kış lastiklerinin sıcak havalarda tutunma özelliğini kaybettiğini ve fazla yakıt harcadığını belirten müdür, yazın lastiklerin kullanılmasını tavsiye etti.

  • Dağlarda çiriş otu bereketi
    10:19 Dağlarda çiriş otu bereketi

    Erzurum'da çarşı pazarda sıkça görülen çiriş otu, dağlarda yaban hayvanlarının da ilgisini çekiyor. Bahar aylarıyla birlikte Erzurum'un yüksek kesimlerinde ortaya çıkan çiriş otu, vatandaşlar tarafından toplanmaya başlandı. Ayrıca çiriş otu, tıbbi faydaları sebebiyle tedavi amaçlı da kullanılıyor. Yemeklerde de sıkça kullanılan çiriş otu, vitamin, antioksidan, lif ve mineral içerikleriyle vücudu besliyor.

  • Emekli maaşlarına asgari ücret düzeyinde zam yapılmayacak
    10:19 Emekli maaşlarına asgari ücret düzeyinde zam yapılmayacak

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşlarının asgari ücret düzeyine çıkarılması beklentilerini boşa çıkardığını açıkladı. Vatandaşlar, bu açıklamayı eleştirerek emeklilerin durumunun zor olduğunu belirtti ve adaletli bir yaklaşım beklediklerini ifade etti.

  • Ankara'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    10:17 Ankara'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ancak araç kullanılamaz hale geldi ve çevredekiler panik yaşadı.


Advertisement