Erdoğan'dan Kobani Açıklaması: Kan Siyaseti Yapanlar Vicdanları Çiğniyor - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Kobani Açıklaması: Kan Siyaseti Yapanlar Vicdanları Çiğniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan "Bugün Kobani'de ocaklar tütüyorsa Türkiye'nin yardımları sayesindedir. Biz kardeşliği büyütmenin peşindeyiz." dedi.

28.06.2015 01:58  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün Kobani'de ocaklar tütüyorsa Türkiye'nin yaptığı yardımlar sayesindedir. Biz sadece ve sadece yaşatmanın, imar etmenin, ayağa kaldırmanın, dostluğu ve kardeşliği büyütmenin peşindeyiz. Türkiye'nin samimi tavrına rağmen, akan masum kanlar üzerinden siyasi rant peşine düşmek; insanlığı da, vicdanı da ayaklar altına almaktır. " dedi.

KOBANİ AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

"KAN SİYASETİ YAPANLAR VİCDANLARI ÇİĞNİYOR"

IŞİD terör örgütünün yaptığı saldırıların, Müslümanlıkla hiçbir alakası olmadığını belirten Erdoğan, açıklamasında, "Şu mübarek günlerde kan dökenlerin, masum sivilleri hedef alanların İslamla, Müslümanlıkla hiçbir alakası yoktur ve olamaz. IŞİD terör örgütüyle Türkiye'yi aynı parantezin içine almak, namertliktir alçaklıktır. Son dört yıllık süreçte bizim sadece bir tane pusulamız oldu: Vicdan. Son 5 ayda Kobani'ye 2 bin TIR'a yakın insani yardım gönderdik. Bugün Kobani'de ocaklar tütüyorsa Türkiye'nin yaptığı yardımlar sayesindedir. Biz sadece ve sadece yaşatmanın, imar etmenin, ayağa kaldırmanın, dostluğu ve kardeşliği büyütmenin peşindeyiz. Türkiye'nin samimi tavrına rağmen, akan masum kanlar üzerinden siyasi rant peşine düşmek; insanlığı da, vicdanı da ayaklar altına almaktır. Hiç kimsenin Türkiye üzerinden operasyon yapmasına müsaade etmedik, bundan sonra da bu teşebbüslere müsamaha göstermeyeceğiz. Terör örgütlerinin bölgedeki kaosu fırsata çevirme gayretlerine de göz yummayacağız." ifadelerine yer verdi.

"EN BÜYÜK AHLAKSIZLIK VE ALÇAKLIK..."

Türkiye'nin amacının mağdur ve mazlum insanların yaralarına merhem olmak olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin, Kobani başta olmak üzere Suriye ve Irak'ta yaşanan hadiseler karşısında koyduğu tavrı başka hiçbir ülke gösterememiştir. Hala uluslararası algı operasyonları adına Türkiyenin aleyhinde konuşanlar en büyük ahlaksızlığı, en büyük alçaklığı yapıyorlar. Biz, yaptığımız hiçbir şeyi bu alçaklar için yapmadık. Amacımız, orada yaşayan mağdur ve mazlum kardeşlerimizin yaralarına merhem olmaktır."

Erdoğan\'dan Kobani Açıklaması: Kan Siyaseti Yapanlar Vicdanları Çiğniyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Kobani Açıklaması: Kan Siyaseti Yapanlar Vicdanları Çiğniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • bozkurt: ey Kürtler türkiyeyi begenmiyorsaniz defolun gidin !!! Ne isiniz var Burda ? Gidin kobanide Irak ta yasayin ///// 11 11 Yanıtla
  • Kobani: Sen iş-it destekçisisin bir de utanmadan vicdandan bahsediyorsun 12 8 Yanıtla
  • Md: Kan aksın masumlar ölsün diye tırlardolusu silahı suriyeye gönderdiniz kimin ne olduğu ayan beyan ortada 13 4 Yanıtla
  • SRD 77 YALOVA: Bir kurt kokenli turk olarak soyluyorum HDP KAPATILIP BASINDAKILER HEMEN IDAM EDILMELI.NEFRET SIYASETI YAPIYOLAR VATANA MILLETE NE FAYDASI VAR BUNLARIN.AVRUPADAN CESARET ALIP SIYASET YAPMICAN.KENDIN URETECEN SIYASETI HDP .ADAM OLACAN FITNE FESAT CIKARMICAN 7 10 Yanıtla
  • ZAZA12: Yalanlarına artık kürtler inanmıyr %40 aptal kitlen hariç 10 7 Yanıtla
  • amedli: Typ az at bombalar dumanın dışında başka duman yok orda 7 9 Yanıtla
  • analiz: Kürtler birlikten bahsediyorsunuz kendi aranızda bile anlaşamıyorsunuz devletmi kuracaksınız.Ateist,Zerdüşt,kominist dinsiz Kürt devleti kurulacak oysaki Kürtlerin yarısından fazlası imanlı Müslüman dinlerine müdahaleye izin vermez ve bu uğurda canlarını bile verirler ve kendi aralarında savaşlar çıkar Pkk dinsiz kominist ermeni yanlısı Kürt devleti kuracak ve imanlı Kürtler dinsizleştirilmeye çalışacak Kürtler buna izin vermez 11 3 Yanıtla
  • Ciyayi: kardesliginiz batsin kalesler 10 3 Yanıtla
  • kahrolsun kurt devleti: bu hainler iyilikten anlamiyor sayin devlet buyukleri. acilen yapilan yardimlar tirlar durdurulmali. bunlarin yaptigi sadece bizi suclamak. ulkemizde yardima muhtac hemde molotof atmiyan cok fakir fukara bulunmakta. 7 6 Yanıtla
  • AAA: Yaw Bu Adam Gerizaklı Mal İşid Kafir 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.


Advertisement