Erdoğan Anıtkabir'e Çıktı, Diğer Cumhurbaşkanlarını Şikayet Etti - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Anıtkabir'e Çıktı, Diğer Cumhurbaşkanlarını Şikayet Etti

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı sıfatıyla Anıtkabir defterine yazdığı ilk yazıda "Vefatınızın ardından cumhurbaşkanlığı makamı ile cumhur arasındaki bağlar zayıfladı" dedi.

28.08.2014 15:19  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ant içme töreninin ardından Anıtkabir'e geldi. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı sıfatıyla Anıtkabir özel defterine yazdığı ilk yazıda "Vefatınızı ardından cumhurbaşkanlığı makamı ile cumhur arasındaki bağlar zayıfladı" dedi.

İşte Erdoğan'ın Anıtkabir özel defterine yazdığı yazının satırbaşları:

"Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı, halkın oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olarak görevi devralıyorum. Vefatınızın ardından cumhurbaşkanlığı makamı ile cumhur arasındaki bağlar zayıfladı. Bugün göreve başlarken bir kez daha cumhur ile başkanının, devlet ile milletin kucaklaşmasına vesile olduğunu düşünüyorum.

"FAZLA ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM"

Sizler istiklal mücadelesini başlatmış, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için mücadele etmiştiniz. Türkiye bugün özüyle ve ruhuyla tekrar buluşmuştur. Hakimiyeti Milliye’ye her zamankinden fazla güç kazandırmıştır. Vazifeye başladığım bu ilk günde aziz milletimiz için her zamankinden fazla çalışacağıma söz veriyorum. Ruhun şad olsun."





















Erdoğan Anıtkabir\'e Çıktı, Diğer Cumhurbaşkanlarını Şikayet Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan Anıtkabir'e Çıktı, Diğer Cumhurbaşkanlarını Şikayet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • 1453 kartalları: DÜNYAYA BİR DAHİ (RECEP TAYYIP ERDOĞAN ) GELDİGİNDE ŞU IŞARETTEN BİLİRSİNİZ. . . . . BÜTÜN AHMAKLAR ONA KARŞI BIRLEŞMIŞSE 24 42 Yanıtla
  • çanakkale: yolun açık olsun 28 33 Yanıtla
  • orhan: ALLAHIM yolunuzu açık eylesin türkiyeme hayırlı olur inşaallah 36 18 Yanıtla
  • MURAT KARA: İKİ YÜZLÜ RİYAKAR. 25 21 Yanıtla
  • 1453 kartalları: BU GEZİ ZEKALI ÇAPULCU CAHILLERİN MİLLİ DEGERLERİMİZLE SALDIRMASI BİTİŞLERİNİN NEDENİ 22 22 Yanıtla
  • omer: Tayyip erdoganin siyasi anlayisi bagirmak cagirmak sikayet etmek Ne bekliyordunuz ki 17 19 Yanıtla
  • mustafa: kılçdaroğlu ve bahçeli izledimi acaba ? hala kalp krizi geçirmedilermi hala istifa etmiyorlarmı bu adam onları rezil etmek için daha ne yapması lazımki anlamadım bugün tüm atesitleri aleviler ichpileri fehullahçılaır İsrailcileri pkklıları ALLAH bir kez daha kahretti 2015 inş yine kahrolacaklar yine kopek gibi saldıracaklar yine islam kazanacak 14 13 Yanıtla yakamoz: sizin savundugunuz eger islam diniyle müslümanlıkla bağdaşıyosa hiç bize bulaşmasın o müslümanlık. sizler yobaz gerici dinci cahil ışidli teröristlersiniz. . . . keşke sizin en iyiniz en kötü alevi ataist chp vs vs gibi olsa bari. . . 0 0 mustafa: sizin defalarca susturduk oturun Erdoğan resitalini seyredin hırlamayı bırakın 0 0
  • df: etmiştir etmi, ştir şikayet etmiştir. kurduğun cumhuriyeti yıkamadılar diye şikayet etmiştir. 19 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement