Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çok Özel Ofis - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çok Özel Ofis

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapımı süren yerleşkesi 'Ak Saray'da, Oval Ofis benzeri bir oda da düzenlendi. Oda dinlemelere karşı son teknoloji kullanılarak 'sağır oda' olarak tasarlandı.

24.09.2014 07:07  Güncelleme: 07:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Söğütözü’nde yapımı süren ve ‘Ak Saray’ olarak da anılan yerleşkenin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılması planlanıyor.

2 BİN 500 FUTBOL SAHASI BÜYÜKLÜĞÜNDE

Kanal D Ana Haber’de Serdar Cebe’nin Mimar Şefik Birkiye ile yaptığı röportaj yayınlandı. Bina, 2 bin 500 futbol sahası büyüklüğüne denk gelen 300 bin metrekare.

Yerleşkede idari binadan, Cumhurbaşkanı’nın kabullerini yapacağı binaya, misafirlerin ağırlanacağı ayrı komplekslere, kış bahçelerine, botanik parklarına, dev kongre merkezine kadar bölümler bulunuyor.

DEV ATATÜRK POSTERİ

Erdoğan’ın çalışma odasının duvarında dev Atatürk posteri yer alacak.

'OVAL OFİS'

Binada Beyaz Saray’daki Oval Ofis benzeri bir oda da düzenlendi.

Bu oda dinlemelere karşı son teknoloji kullanılarak ‘sağır oda’ olarak tasarlandı.

BÖCEK YERLEŞTİRMEK İMKANSIZ

Odada hiçbir priz bulunmazken, burada konuşulanları dinlemek, böcek yerleştirmek imkansız hale getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a Çok Özel Ofis
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çok Özel Ofis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • erdem sabri: ben olsam asgari ücretlinin , emeklinin Türkiyenin yarısından fazlasının 1000 tl nin altında maaş aldığı ülkede öyle bir ofiste oturmaya utanırım, sıkılırım, vicdanım kabul etmez, ama nerde bunlarda o iman o vicdan, bunlar hep kendine müslüman, oğluuum bilal sıfırladınmı, şehrazat mehrazat konakları, kutu, kasa, dolar, para sayma makinaları, paralel yapı, cemaat, pensilvanya, koyunlar, meeeleme tuturmuşlar gidiyor 29 9 Yanıtla
  • celalettin aslan: ismi ak, kendisi kara akp, ismi ak, kendisi kara ak saray. sizin mekanlarınızın adı ak ama, kalpleriniz kara. 22 10 Yanıtla
  • diyarli: padişahım bin yaşa 24 8 Yanıtla
  • erdem sabri: ırak lideri saddam hüseyin ve libya diktatörü kaddafide böyle lüks ve şaşaa içinde yaşamaya meraklıydılar halkları sürünürken ama sonlarını gördük, buda ibret alsın asgari ücretlle çalışan milyonlar, milyonlarca emekli 1000 tl nin altında maaşla 1 ay ailesiyle sürünürken sen amerikayla, avrupayla aşık atamazsın, atarsan sonun aynı olur 23 8 Yanıtla CAHİL CHP Lİ: yavrum asgari ücretli devlette çalışmıyor 1. yukarda bahsettiğin liderler diktatörler seçimle gelmemiş diğelimki ortalık savaş alanına döndü seçim yapıldı kim iktidar olucak akıllıysan çabuk cevap değilsen bi sus ya 0 0
  • nur: çok yazık ya insallar geçim derdinde ay sonu nasıl gelıcek dıye dusunurken zevk sefa pesınde olanlar var . . . utanıyorum ben artık 22 8 Yanıtla
  • erd.çak: Bİ YANLIŞ OLMASIN HABERDE 2 BİN 500 FUTBOL SAHASI?!!!YOK DEVE!! 15 0 Yanıtla
  • Mülkiye geçicidir: Sofrasında bal kaymak pasta yiyen, lüks yatlarda katlarda kalan, bir eli yağda bir eli balda olan herkesi kendi gibi zannedermiş. Dün halkın içinden çıkan bir başbakan, cumhurbaşkanı bugün halkın gelir seviyesini, işsizliği, sıkıntıyı unutuyorsa o insan halktan kopmuş demektir. Bunu mitinglerinde barikatlar ve koruma ordularının arkasından konuşmasından anlaşılıyor. Halktan uzak yaşanıyor, halkın sorunları görmezden geliniyor. 8 6 Yanıtla
  • Mustafa Fuat Han: Görgüsüzlük bundan başka bir şey yaratamazdı! 6 6 Yanıtla
  • hackman: ÜLKENİN PARASI ÇOK YA HAR VUR HARMAN SAVUR TAYYİP. ŞİMDİLİK GÜN SENİN GÜNÜN. BAKALIM SONUN NASIL OLACAK 6 5 Yanıtla
  • Fallout'un Orijinal Yaratıcısı Tim Cain, Fallout Dizisinin İlk Sezonunu Olumlu Buldu
    13:09 Fallout'un Orijinal Yaratıcısı Tim Cain, Fallout Dizisinin İlk Sezonunu Olumlu Buldu

    Fallout'un orijinal yaratıcısı Tim Cain, Prime Video'nun Fallout dizisi ilk sezonunu olumlu bir şekilde değerlendirdi. Cain, dizinin Fallout evrenini başarılı bir şekilde yansıttığını ve karakter çeşitliliğinin diziyi daha ilginç hale getirdiğini belirtti. Ayrıca, dizinin ikinci sezonunun onaylandığını ve hayranların beklentilerini paylaşmalarını istedi.

  • ASKİ, Ankara Çayı'nda Temizlik Çalışması Yürütüyor
    13:07 ASKİ, Ankara Çayı'nda Temizlik Çalışması Yürütüyor

    ASKİ Genel Müdürlüğü, çevre kirliliğinin önlenmesi ve düzenli akışın sağlanması amacıyla Ankara Çayı'nda temizlik çalışması yürütüyor. 3 aydır süren çalışmalarda 170 bin ton malzeme temizlendi.

  • Malatya'da uyuşturucu operasyonunda çok sayıda madde ele geçirildi, 7 kişi tutuklandı
    13:04 Malatya'da uyuşturucu operasyonunda çok sayıda madde ele geçirildi, 7 kişi tutuklandı

    Malatya'da yapılan operasyonda, sokaklarda uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 2 bin 951 adet sentetik ecza hap, 1 kilo 137 gram Skunk maddesi, 12 parça halinde 166,27 gram Metamfetamin maddesi, 8 parça halinde 138.22 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı.

  • Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi
    13:03 Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi

    Osmaniyeli restoran işletmecileri, Türkiye çapında 20-21 Nisan tarihlerinde yapılan cafe ve restoran boykotuna tepki gösterdi. İşletmeciler, yüksek maliyetler ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle fiyatları artırmak veya işletmeleri kapatmak dışında başka bir seçenekleri olmadığını belirtti. Üretimin olmadığı sürece işletmelerin batmaya mahkum olduğunu ifade eden esnaflar, üretimin artmasıyla birlikte fiyatların düşeceğini ve vatandaşların daha uygun fiyatlarla yemek yiyebileceğini dile getirdi.

  • AK Parti Milletvekili Akçadağ'da depremin izlerini silmeye kararlı
    13:02 AK Parti Milletvekili Akçadağ'da depremin izlerini silmeye kararlı

    AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ ilçesinde depremin izlerini silmek için çalıştıklarını ve hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini söyledi.

  • Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Belediyeyi borçsuz devraldık'
    12:59 Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Belediyeyi borçsuz devraldık'

    Ankara'da CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, AKP'li önceki başkan Enver Demirel'den belediyeyi borçsuz bir şekilde devraldıklarını söyledi. Beşikçioğlu, 'Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz' dedi.


Advertisement