Cuma Namazını Beklerken Camide Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika
Güncel

Cuma Namazını Beklerken Camide Kalp Krizinden Öldü

Cuma Namazını Beklerken Camide Kalp Krizinden Öldü

Ordu'da cemaatle birlikte namaz saatini bekleyen İsmail Tezcan isimli vatandaş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

12.02.2016 16:18  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde Cuma namazı kılmak için camiye giden 80 yaşındaki İsmail Tezcan namaza 5 dakika kala kalp krizi geçirip öldü.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

Olay bugün Ordu'nun Altınordu İlçesi'ne bağlı Uzunmusa Mahallesi Doğa Kıran Camii'nde meydana geldi. Abdest alarak Cuma namazı kılmak için camiye giren İsmail Tezcan cemaatle birlikte namaz saatini beklemeye başladı. Namaza 5 dakika kala kalp krizi geçiren Tezcan yere yığıldı.

İLK MÜDAHALE İMAMDAN GELDİ

Cami imamı Mustafa Demirci ve cemaat kalp masajıyla Tezcan'a müdahale ederek durumu hemen 112'ye bildirdi. 112 sağlık ekipleri kısa sürede camiye ulaşarak Tezcan'ın duran kalbini çalıştırabilmek için 45 dakika boyunca çaba harcadı, fakat başarılı olamadı. Yaşlı adam hayatını kaybetti.


CUMA NAMAZI 45 DAKİKA SONRA KILINDI

Sağlık ekiplerinin çalışmaları bitince imam Mustafa Demirci Cuma namazını 45 dakika sonra kıldırabildi. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda rapor tutularak cenaze aileye teslim edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cuma Namazını Beklerken Camide Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Açık Sözlü: Allah rahmet eylesin be güzel bir ölüm her kula nasip olmaz 40 53 Yanıtla
  • onu bunu bilmemde: Ben iyi bilirim bunlari...cami de ya da camiye giderken, ya da mekke de ölünce cennete gireceklerine sananlar, kalp krizini ona göre ayarlar..yani böyle bir yerlerde ölebilmek icin senelerce bunun planini yapar, ki, orda ölüp,cennete gireyim..ama ben yutmam boyle numaralari 51 30 Yanıtla
  • ayşe: allah herkese böyle abdestli güzel ölüm nasip etsin amin ecmain 36 28 Yanıtla
  • nur: Onun yerinde olmayı çok isterdim...Rabbim öyle temiz ölüm bizlere de nasip etsin 49 9 Yanıtla
  • dek: Cuma namazlarının siyasete alet edildiği , malum yerin yayın organı gibi çalıştığı yerde cumanın ve imamın durumundan şüphe ederim. cuma namazında suriyeyi bölmeye çalışan türkmen teröristlere para toplandı. sanki gizli gizli giden tankı ,mühümmadı ,ve ocaklardan giden vahşiler yetmiyormuş gibi. Zihniyeti bozuklar dini de bozdmaya çalışıyor. 0 14 Yanıtla sek: Sen okullari camileri yakan zerduslerden biri degilmisin,.hani su atese tapanlardan. 2 0
  • adana: dindar görünümlü faşist zihniyetin emir kulu imamlar bu cuma türkmen terörist bozuntularına para topladılar. Cuma namazından rdecekler insanı. 5 8 Yanıtla
  • Hayırlı kul : mekanın cennet olsun dede 12 0 Yanıtla
  • diyar : Allah rahmet eylesin makamı cennet olsun Rabbim bizede böyle emaneti teslim etmeyi nasip etsin 11 0 Yanıtla
  • selo: A.r.eylesin 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement