Çukurova Kalkınma Ajansından AA'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çukurova Kalkınma Ajansından AA'ya Ziyaret

Çukurova Kalkınma Ajansından AA\'ya Ziyaret

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Konuralp Sezgili, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İsa Sansar'ı makamında ziyaret etti.

21.11.2014 15:53  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Konuralp Sezgili, Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürü İsa Sansar'ı makamında ziyaret etti.

Sezgili, ziyarette yaptığı konuşmada, AA'nın son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştirdiğini, yaptığı haberlerle sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli ajanslarından bir haline geldiğini söyledi.

AA'nın haberlerini yakından takip ettiğini anlatan Sezgili, özellikle AA'nın yurt dışından yapılan haberlerde çok önemli sorumluluklar üstlendiğini vurguladı.

Kamu, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek suretiyle, temin edilen kaynakları etkin ve yerinde kullanarak, yerel potansiyeli harekete geçirmeyi amaçladıklarını anlatan Sezgili, yatırım imkanlarını iç, dış yatırımcılara tanıtarak bölgede ekonomik ve sosyal kalkınmayı gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

İsa Sansar ise Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk öncülüğünde yürütülen AA'nın 100. yıl vizyonu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çukurova Kalkınma Ajansından AA'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement