Çukurova Cup'ta Çeyrek Finalistler Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Çukurova Cup'ta Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün düzenlediği 14'üncü Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nda bugün yapılan maçların ardından kız ve erkeklerde son 8'e kalanlar belli oldu.

23.04.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün düzenlediği 14'üncü Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nda bugün yapılan maçların ardından kız ve erkeklerde son 8'e kalanlar belli oldu.

Artan hava sıcaklığına rağmen kortta olağanüstü mücadele veren raketler, saatler süren maçlarda müthiş bir performans ortaya koyarken izleyenlerin de alkışını aldılar. 17 ülkeden kız ve erkeklerde toplam 136 sporcunun katılımı ile başlayan turnuvada yarı final maçları yarın başlayacak.

SON SEKİZDE 7 TÜRK

Turnuvanın son 8'inde 5'i erkek 2'si bayan 7 Türk oyuncu yer almayı başardı. Türk oyunculardan erkeklerde Kuzey Çekirge, Ulaş Boran Ulusoy, Berke Eser Coşkun, Levent Evyapan, Yanki Erel, kızlarda da Azra Deniz Çömlek ile Başak Akbaş yarın yarı final için korta çıkacak.

Son 8'e giren sporcular şunlar:

ERKEKLER: Kikoloz Davlianidze, Kuzey Çekirge, Ulaş Boran Ulusoy, Andrin Saner, Ying Hou, Berke Eser Coşkun, Yanki Erel, Levent Evyapan.

BAYANLAR: Gergana Topalova, Svenja Ochsner, Azra Deniz Çömlek, Başak Akbaş, Mariam Dalakishvili, Joanne Zuger, Vitalia Stamat, Taisya Pachkaleva.

HEYECANLIYIZ

Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Baş, turnuvanın büyük bir heyecan içinde geçtiğini belirtti, "Sporcular, artan hava sıcaklığına rağmen olağanüstü bir mücadele veriyorlar. Hepsini yürekten kutluyor, başarılar diliyorum. Turnuvamız cumartesi günü yapılacak kupa töreni ile sona erecek" dedi.

SÖZLÜ'DEN MERKEZ KORT MÜJDESİ

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü kortlarında devam eden Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nı ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den yöneticiler Adana'da eksikliği hissedilen Merkez Kort konusunda destek istedi. ATDSK yöneticilerine bin 500 kişilik merkez kort konusunda

Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade eden Başkan Sözlü, "Tesis içerisinde Adana'ya yakışır bir merkez kort yapmalıyız. Her zaman sporun ve sporcunun yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim" dedi. Kulüp Başkanı Ali Baş ve yönetim kurulu üyeleri ile Adanalı tenis severler de Başkan Sözlü'ye Merkez Kort müjdesinden dolayı teşekkür etti.

FOTOGRAF - Poyraz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çukurova Cup'ta Çeyrek Finalistler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement