Çubuk'ta Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Çubuk'ta Satranç Turnuvası Sona Erdi

Çubuk ilçesinde düzenlenen küçükler ve yıldızlar satranç takım turnuvası sona erdi.

18.01.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk ilçesinde düzenlenen küçükler ve yıldızlar satranç takım turnuvası sona erdi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen küçükler ve yıldızlar satranç takım turnuvasına 60 takım ve 300 sporcu katıldı. İki gün süren turnuva sonucunda dereceye girenlere madalyaları verildi.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilcisi Veysel Kılınçarslan, turnuvaya öğrenciler kadar velilerinde ilgi gösterdiğini ve bu ilgiden kendilerinin de son derece memnun olduklarını söyledi.

Turnuvadan dereceyle çıkan 6 takımın Çubuk'u Türkiye genelinde temsil edeceğini hatırlatan Kılınçarslan, turnuvaya katkı sağlayan satranç hakemleri ve öğretmenler ile turnuvanın yapılması konusunda destek veren Çubuk Belediyesine de teşekkür etti.

İki gün süren turnuva sonunda Küçükler yeşil gurupta Diriliş Barbaros takımı birinci, Telekom Ustaları takımı ikinci, İmam Hatip Ay Yıldızlar üçüncü, Sarı grupta Çubuk Yavuz Selim Şahları takımı birinci, Aydos 06 takımı ikinci, Yıldırım Beyazıt Yıkıcıları üçüncü, Kırmızı grupta Yıldırım Beyazıt Kartalları takımı birinci, Çubuk Şahlar Oyunu takımı ikinci, Çubuk Yavuz Selim Şahinleri takımı üçüncü ve Yeşil gurupta Aksoy'un Şahları takımı birinci, Çubuk Çiçekleri takımı ikinci, Barbaros Alpleri takımı üçüncü oldu. Yıldızlar birinci grupta Anadolu Efsaneleri takımı birinci, Çubuk Fen Lisesi takımı ikinci, Çubuk Yavuz Selim Efsaneleri üçüncü ve Yıldızlar ikinci grupta ise ÇAÖL takımı birinci, Anadolu Fatihleri ikinci, C Planı takımı da üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye girenlere TSF Çubuk Temsilcisi Veysel Kılınçarslan tarafından kupa ve madalya verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk'ta Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement