Çubuk Kurumlararası Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Çubuk Kurumlararası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği ''Kaymakamlık Kurumlararası Voleybol Turnuvası'' sona erdi.

23.01.2014 16:23  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği ''Kaymakamlık Kurumlararası Voleybol Turnuvası'' sona erdi. 14 takımın mücadele ettiği turnuvada, Dumlupınar Derneğispor şampiyon oldu.

Yaklaşık iki aydır devam eden turnuvanın yarı final ve final maçında, dört takımın oyuncuları tarafından sahada sergilenen güzel oyun ve mücadele heyecanla izlendi. Çekişmeli geçen turnuvanın Jandarma Gücü, Barbaros İlköğretim Okulu arasında oynanan yarı final maçında sona doğru Jandarma Gücü maçtan çekildi. Dumlupınar Derneği Spor ve Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Spor arasında oynan final karşılaşmasında ise Dumlupınar Derneğispor, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesini 3-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Centilmenliğin ön plana çıktığı maçlarda takım oyuncuları, maçların sonunda birbirlerini tebrik ederek, izleyicilere örnek bir davranış sergiledi. Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve kurum müdürleri verdi.

Kupa töreninde konuşan Kaymakam Şahin, turnuvayla çeşitli kurumlarda çalışan personelin birbiriyle kaynaşmaları, tanışmalarının amaçlandığını söyledi. Bu amaca ulaştıklarını dile getiren Şahin, "Play-off ruhuna uygun geçen müsabakalarda kazanan, Çubuk voleybolu olmuştur. Tabii ki bu yarışmadan herkes burada performansını sergiledi. Çok iyi oynadı ancak Dumlupınar Derneğispor daha iyi oynadı. Onları kutluyorum. Bu turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' ifadesini kullandı.

Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Melik Engin Çelenk de "Turnuva gerçekten de birliğimize, beraberliğimize ve ortak sevincimize vesile oldu. Düzenlediğimiz turnuvada desteklerini bizden esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Sayın Lokman Özden'e şükranlarımızı sunarız. Final maçında bizi yalnız bırakmayarak salona gelen kurum amirlerimize ve müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

-kupa verilmesi ve Kaymakam Cemal Şahin'in konuşması

Çubuk Kurumlararası Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk Kurumlararası Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement