Çubuk Kurumlararası Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Çubuk Kurumlararası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Çubuk'ta kaymakamlık tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında, Dumlupınar Derneğispor şampiyon oldu.

23.01.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği "Kaymakamlık Kurumlararası Voleybol Turnuvası" sona erdi. 14 takımın mücadele ettiği turnuvada, Dumlupınar Derneğispor şampiyon oldu.

Yaklaşık iki aydır devam eden turnuvanın yarı final ve final maçında, dört takımın oyuncuları tarafından sahada sergilenen güzel oyun ve mücadele heyecanla izlendi. Çekişmeli geçen turnuvanın Jandarma Gücü, Barbaros İlköğretim Okulu arasında oynanan yarı final maçında sona doğru Jandarma Gücü maçtan çekildi. Dumlupınar Derneği Spor ve Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Spor arasında oynan final karşılaşmasında ise Dumlupınar Derneğispor, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesini 3-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Centilmenliğin ön plana çıktığı maçlarda takım oyuncuları, maçların sonunda birbirlerini tebrik ederek, izleyicilere örnek bir davranış sergiledi. Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve kurum müdürleri verdi.

Kupa töreninde konuşan Kaymakam Şahin, turnuvayla çeşitli kurumlarda çalışan personelin birbiriyle kaynaşmaları, tanışmalarının amaçlandığını söyledi. Bu amaca ulaştıklarını dile getiren Şahin, "Play-off ruhuna uygun geçen müsabakalarda kazanan, Çubuk voleybolu olmuştur. Tabii ki bu yarışmadan herkes burada performansını sergiledi. Çok iyi oynadı ancak Dumlupınar Derneğispor daha iyi oynadı. Onları kutluyorum. Bu turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Melik Engin Çelenk de "Turnuva gerçekten de birliğimize, beraberliğimize ve ortak sevincimize vesile oldu. Düzenlediğimiz turnuvada desteklerini bizden esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Sayın Lokman Özden'e şükranlarımızı sunarız. Final maçında bizi yalnız bırakmayarak salona gelen kurum amirlerimize ve müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Final karşılaşmasını Kaymakam Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Tiryaki, siyasiler, bürokratlar ve çok sayıda seyirci izledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk Kurumlararası Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement