Çubuk Belediye Başkanı Özden Personel ile Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Çubuk Belediye Başkanı Özden Personel ile Vedalaştı

Çubuk Belediye Başkanı Özden Personel ile Vedalaştı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 30 Mart'ta görev süresinin dolması nedeniyle personelle vedalaştı.

28.03.2014 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 30 Mart'ta görev süresinin dolması nedeniyle personelle vedalaştı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda işçi, memur, idareci, şirket çalışanları olmak üzere bütün personelle buluşan Lokman Özden, bu güne kadar hayatında her ayrılığın yeni bir başlangıca sebep olduğunu söyledi. Salonda bulunan çalışanlarıyla tek tek el sıkışarak vedalaşan Özden, ortada bir başarı varsa bu başarının tüm çalışanların olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu güne kadar her kavşakta da farklı bir nasip, farklı bir yolla karşı karşıya geldik. Dolayısıyla ben bunu bir veda olarak görmüyorum. Siz kardeşlerimle ile birlikte olmak istedim. Zira çalışma ortamında birbirimize hakkımız geçmiş olabilir. Hem size bir Allaha ısmarladık deyim diye böyle bir akşam düzenledik. Öncelikle geldiğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Eğer Çubuk Belediyesinde bir başarı varsa tüm gönlümle, kalbimle söylüyorum burada hepinizin emeği var. Bu başarının oluşmasında katkısı olan değerli arkadaşlarımızsınız. Çok önemli işlere imza atıldı. Hem memur arkadaşlarımıza hem işçi arkadaşlarımıza birlikte çalıştık. Tüm arkadaşlarımız canı gönülden çalıştı."

Kendisinin tüm çalışanlardan hoşnut olduğunu anlatan Özden, "Allah için söylüyorum belediyede sağlam bir ekip oluşturduk. İnançlı, bize güvenen bir ekip oluşturduk. Bu ekip çok güzel çalıştı. Kanuna, nizama, tüzüğe çok uygun çalıştı. Bu Çubuk'ta belki biraz zordu, burasını cibaliye karakolu gibi görenler vardı. O anlayışı belki yıkmak zor oldu ama şuan kurumsal bir yapı oluşturuldu elhamdülillah. Ben yeni dönemde de yeni gelecek kardeşimize de başarılar diliyorum. Allah başarılı kılsın. Bu ilçe her kim taşı taş üstüne koymuşsa Allah razı olsun" diye konuştu.

İmardan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi ise, yıllardır içerisinde bir heves olan belediye başkan yardımcılığını Lokman Özden sayesinde yaşadığını söyledi. Çalışma arkadaşlarıyla bir uyum içerisinde çalıştığını ve her zaman onları koruyup kolladığını ifade eden Çelebi, sözlerine şöyle devam etti:

"Sağ olsun belediye başkanımız bize değer verdi. Hem meclis üyeliği hem başkan yardımcısı yaptı. Bu benim için büyük bir onurdu. Özellikle bana bağlı müdürlükte ki arkadaşları hep kardeşim olarak gördüm. Başta müdürüm olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim. Beni bir ağabey olarak gördünüz. Bu birlik beraberliğimiz inşallah bundan sonra da devam eder. Gerçekten yıllardır böyle bir heves vardı istek vardı. Buda Allah taktir etti ve başkanımız Lokman Özden'de vesile oldu. Hep birlikte de güzel şeyler ürettik. Ama tabi her şeyin bir sonu olduğu gibi bu işinde bir sonu vardı. Hepinizden helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin, bilmeyerek birinizi incittiysem bende özür diliyorum."

Fen İşleri'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuzal ise, 5 yıl boyunca birlik beraberlik içinde çalıştıklarını kaydederek, "Burada müdürlerle, amirlerle, şeflerle, personelle iyi veya kötü günlerimiz oldu. Bende sizlerden helallık istiyorum. Bende olan hakları ben helal ediyorum. Hepinize mutlu günler diliyorum" şeklinde konuştu.

Programın sonunda belediye işçileri adına Ahmet Yılmaz, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e plaket takdim etti. Plaketi tüm meclis üyeleri ve başkan yardımcıları adına aldığını söyleyen Özden, "Bu plaketi evimin en güzel yerinde saklayacağım inşallah. Ben hepinize bu anlamlı düşünceden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çubuk Belediye Başkanı Özden Personel ile Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement