Çubuk Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Çubuk Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

ANKARA (AA) – Çubuk Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarını verdi.

10.06.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (AA) – Çubuk Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden ayrılarak müstakil hale gelen Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan 109 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi konferans salonundaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kaymakam Cemal Şahin, yaptığı konuşmada, okulun öğretmen ve öğrencilerinin ilçe merkezine uzak bir yerde faaliyet göstermelerine rağmen başarılı çalışmalar yürüttüklerini kaydederek, "Yeni bir İmam Hatip Lisesi binasının yapım çalışmaları devam ediyor. İnşallah önümüzdeki dönemde o okulumuzda faaliyete geçecek ve bu şekilde derslik ihtiyacımızda önemli derecede çözümlenmiş olacak" ifadesini kullandı.

Okul Müdürü Hatice Bayrak, yaptığı konuşmada, ilk kez mezun vermenin sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İmam hatipli olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Bayrak, "İmam hatipli kimliği sizlere ayrı bir şahsiyet, karakter ve duruş kazandırması gerekiyor ve onun bilincinde yaşamanız gerekiyor. Sizlerin de bu sorumluluğu göstereceğinize inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisi Ayşe Rana Muslu, yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu plaket çaktı.

Programda, tiyatro ve slayt gösterilerinin ardından Türk Tasavvuf Musikisi Korosu konser verdi.

Programa Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement