Cübbeli: Türkiye'de Kürt Sorunu Yok, Gavurluk Sorunu Var - Son Dakika
Güncel

Cübbeli: Türkiye'de Kürt Sorunu Yok, Gavurluk Sorunu Var

Cübbeli: Türkiye\'de Kürt Sorunu Yok, Gavurluk Sorunu Var

Geçtiğimiz günlerde HDP'ye gösterdiği tepkiyle gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca, bu sefer Güneydoğu'da yaşanan olaylarla ilgili ilginç bir tespitte bulundu.

28.08.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Biz sırtımızı YPG'ye dayadık" diyen HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ'a; ''Sırtınızı LPG'ye dayayın'' diye tepki gösteren Cübbeli Hoca'nın bu seferki sözleri de çok konuşulacak.

Cübbeli Ahmet Hoca Vahdet Gazetesi'ndeki köşe yazısında son dönemde yaşanan terör olaylarına değinerek "Kürt sorunu falan yok, gâvurluk sorunu var'' ifadesini kullandı.

İşte Cübbeli'nin yazısındaki o kısım;

"İslam'ı, Ehl-i Sünnet'i yeniden o bölgelerde ihya edeceksiniz, o çoluk, çocuk "Kan dökmek haram. Bütün insanlığı öldürmek gibidir" bilecek, "Cehennemde helak olurum. Ahiret var, azap var" diye inanacak ondan sonra eline taş alır mı?!

''KÜRT SORUNU YOK GAVURLUK SORUNU VAR''

Milleti dinsiz bıraktılar. Çoluk, çocuğu cahil bıraktılar. Ehl-i Sünnet'ten çıkarttılar, Marksist, Leninist, Komünist bir nesil yetiştirdiler. Ve bu nesil de 16-17 yaşındayken polisi, askeri şehit ediyor. Onun için Kürt sorunu falan yok, gâvurluk sorunu var.

"AKLINIZI BAŞINIZA ALIN"

Ey gidi Genelkurmay, ey gidi Milli Güvenlik Kurulu, ey gidi hükümet, ey gidi devlet, ey gidi derin devlet, ey gidi sığ devlet… Hepiniz toplanın aklınızı başınıza alın."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cübbeli: Türkiye'de Kürt Sorunu Yok, Gavurluk Sorunu Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (336)

  • İt sürüsü.: İşteTürkiyenin % 87 sinin sesi.Ellerinden öpüyorum hocam.. 326 9 Yanıtla İt sürüsü.: Hadi lan oradan zırto 0 0
  • Agit: Senden ala gâvur mu olur!!! Işid kılıklı adam da demiyecem Deccal... 29 199 Yanıtla meymenetsiz: senin sütün bozuk cubbeli 0 0
  • Gazi TORUNU: Rus karilarina gunluk nikah kiyipta cakiyi bilerken gavurluk gunah yok oylemi sakalli seytan 33 189 Yanıtla Haydar: Gözünle gördün şahitlik eder misin? Günlük nikah sapıklıktır diyen insana bu iftirayı atıyorsun peki vicdanen gördün mü emin misin? Bari bel altı fikir mücadelesinden vazgeçin bu acizlerin işidir 1 0
  • MOSAD: OYLARIMIZ HDP YE 91 56 Yanıtla
  • MOSAD: NE MUTLU KÜRDÜM DIYENE 102 40 Yanıtla
  • MOSAD: LAN SEN MÜSLÜMAN OLDUNDA NE OLDUN PISLIGIN EN DANISKASI SENDE PISLIK SENI 83 44 Yanıtla
  • MOSAD: LAN SEN NE PISLIKSIN BE 73 43 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement