Çorum TSO'dan, Bürokratlar ve STK'lara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorum TSO'dan, Bürokratlar ve STK'lara Ziyaret

Çorum TSO\'dan, Bürokratlar ve STK\'lara Ziyaret

ÇTSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, kentte yeni göreve başlayan bürokrat ve STK temsilcilerini ziyaret etti.

20.11.2014 19:15  Güncelleme: 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, kentte yeni göreve başlayan bürokrat ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret etti.

Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ozan Kaya, Baro Başkanı Altan Akpınar, İdare Mahkemesi Başkanı Volkan Aydın ile Vali Yardımcıları Haldun Aksalman ile Adem Saçan'ı ziyaret eden Karadaş ve Başaranhıncal, bürokrat ve sivil kuruluşlarının temsilcilerine görevlerinde başarılar dilemişlerdir.

Karadaş ve Başaranhıncal ziyaretlerde, ilimiz bürokrasisinde ahenkli bir çalışma ortamının bulunduğunu, özellikle Çorum'a önyargılarla gelen bürokratların görev sürelerinin sonunda Çorum'dan ayrılmak istemediklerini ifade ettiler.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın da ilimizde iş dünyası ile kamu arasında bir köprü görevi gördüğünün aktarıldığı ziyaretlerde, Odamızın; ilimizin lehine atılacak her adımda kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğu vurgulanmıştır. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum TSO'dan, Bürokratlar ve STK'lara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement