Kent Konseyi Barış ve Kardeşlik İçin Çalışacak - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi Barış ve Kardeşlik İçin Çalışacak

Kent Konseyi Barış ve Kardeşlik İçin Çalışacak

Candan, "Barışın ve kardeşliğin en güzel örneklerini vermek, model alınan bir kent konseyi oluşturmak hususunda kararlıyız" dedi.

15.08.2014 15:41  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nun görev dağılımı yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan'ın başkanlığında yapılan toplantıda, başkan yardımcılığına Ensar Vakfı Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın getirilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda, Haşim Eğer, Mehmet Aydın, Osman Yüzgenç, Hanife Nuran Hakyemez, Şahiste Uçar, Burak Köse, Ayhan Boyraz, Mustafa Hekim ve Tahir Eşkil'den oluşan yürütme kurulu tarafından Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi, Gençlik Meclisi ve Engelli Meclisi ile oluşturulması ve bu alanlarda çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, yaptığı konuşmada, konseyin etkin bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, "Kent Konseyi, kentlilik bilincinin pekişmesi ve yaygınlaşması amacıyla etkinlikleri ortaya koyacaktır. Çağdaş yerel yönetişim anlayışı çerçevesinde katılımcılığın artırılması için çalışma grupları oluşturacağız. Yaşam standartlarının yükseldiği bir huzur ve sosyal barış şehri oluşturmada Kent Konseyi'ne sorumluluk düşmektedir. Barışın ve kardeşliğin en güzel örneklerini vermek, model alınan bir kent konseyi oluşturmak hususunda kararlıyız. Yürütme kuruluna seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kent Konseyinde her düşünceyi temsil eden bir kişinin olduğunu vurgulayan Candan, sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışmaya özen göstereceklerini kaydetti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi Barış ve Kardeşlik İçin Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement