Çorum - Görme Engelli Genç Kız Çalışmak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Çorum - Görme Engelli Genç Kız Çalışmak İstiyor

Çorum - Görme Engelli Genç Kız Çalışmak İstiyor

Görme engelli genç kız çalışmak istiyor Çorum'da görme engelli 20 yaşındaki Esra Yıldırım, kimsenin kendisine iş vermediğini belirterek, "Çalışmak istiyorum" dedi.

24.02.2015 18:40  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Ak Kent Mahallesi'nde oturan görme engelli Esra Yıldırım, her gün kardeşiyle birlikte kapı kapı dolaşıp iş aradığını ifade etti. Ancak kimsenin kendisine iş verdiğini söyleyen Yıldırım, Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nden mezunu olduğunu, ayrıca bilgisayar sertifikası da aldığını belirterek, "Görme engelli olduğum için ne yazık ki iş bulamıyorum. İş için müracaat ettiğim yerler bir bahane bularak beni başka yerlere yönlendiriyor" dedi.

Doğuştan yüzde 63 görme bozukluğu bulunan Yıldırım, "Biz 10 kardeşiz. Babam sanayide çalışıyor. Annem ise ev hanımı. Kardeşlerim küçük ve okuyorlar. Çalışmaya ihtiyacım var. Görme engelli olmak iş yapamaz anlamına gelmiyor. Ben evde zaten kendi işlerimi kendim yapıyorum. İş bularak aileme katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum - Görme Engelli Genç Kız Çalışmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement