Çorum'daki Kazada Ölen Beş Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Çorum'daki Kazada Ölen Beş Arkadaş Toprağa Verildi

Çorum\'daki Kazada Ölen Beş Arkadaş Toprağa Verildi

Çorum’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 arkadaştan 4’ü Sungurlu ilçesinde, 1’i de Isparta’da toprağa verildi.

08.03.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 arkadaştan 4'ü Sungurlu ilçesinde, 1'i de Isparta'da toprağa verildi.

Kırıkkale'den Sungurlu istikametine giden ve sürücüsü öğrenilemeyen 19 EE 631 plakalı otomobil, Baktat Tesisleri önünde lastiği patlamış kontrolden çıkarak karşı yöne geçen otomobil önce Murat İ. (65) yönetimindeki kamyona, çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil daha sonra Necmettin Damar (51) yönetimindeki TIR'la kafa kafaya çarpışmıştı.

Kazada, araçta bulunan Erol Kaya (22), Aykut Tıknazoğlu (22), Burak Emrali (22), Yaşar Selvioğlu (22) ve Mevlüt Yılmaz (22) hayatını kaybetti.

TRT MUHABİRİNİN ACI GÜNÜ

Trafik kazasında ölenlerden Burak Emrali, TRT'nin Sungurlu muhabiri Cahit Emrali'nin kardeşiydi. Kazayı duyup haber yapmak için olay yerine giden gazeteciler kazada hayatını kaybedenler arasında Emrali'nin de kardeşinin olduğunu öğrendi. Bunun üzerine ilk önce Emrali'yi olay yerinden uzaklaştıran meslektaşları, daha sonra Emrali'ye acı haberi verdi. Kardeşinin acı haberiyle fenalaşan muhabire sağlık ekipleri müdahale etti.

Korkunç kazada hayatını kaybeden Erol Kaya, Aykut Tıknazoğlu, Burak Emrali, Yaşar Selvioğlu için bugün Sungurlu Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Tufan Köse, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Törende kardeşini kaybeden TRT muhabirini meslektaşları ve yakınları teselli etti.

Tıknazoğlu, Selvioğlu'nun cenazeleri Ulu Cami'de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Karşıyaka, Emrali'nin cenazesi Sarıtepe mezarlığında toprağa verilirken, Erol Kaya da ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığında toprağa verilecek.

Kazada hayatını kaybedenlerden Mevlüt Yılmaz'ın cenazesi Isparta'ya gönderildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'daki Kazada Ölen Beş Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement